Blogs, Meubels

Steigerbuizen oppottafel

design85 meubels 9

De leukste supermarkt actie van de afgelopen jaren is toch wel  de ‘Moestuintjes’ van Albert Heijn. Zelf je groente, kruiden en bloemen kweken was nog nooit zo populair. En het is ook nog eens heel eenvoudig.
Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat hebben wij daar nou mee te maken? We zijn toch geen groentewinkel? Nee, dat zijn we zeer zeker niet. Maar stel je eens voor: Je hebt de Moestuintjes keurig verzorgd en ze staan al een tijdje in je vensterbank. Buiten wordt het steeds mooier weer en de plantjes worden maar groter en groter…. Dan moeten ze een keer naar buiten…. Toch?

Steigerhouten Oppottafel

Maar om nou je mooie tuinmeubelen te besmeuren met aarde als je al die plantjes moet verpotten…. Daar zit je ook niet echt op te wachten. En als je al geen plek hebt om de plantjes uit te planten waar laat je ze dan?
Wij van Design85 zijn net zo gek op de Moestuintjes en hebben daar dan ook een hele goede oplossing voor. De “Oppottafel” van steigerbuizen en steigerhout!
Dit super stoere meubel kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, maar laten we ons even concentreren op de Moestuintjes, want een goed begin is het halve werk. Je kunt de Oppottafel gebruiken om de plantjes daadwerkelijk om te potten. Zo heb je al je benodigdheden bij de hand en kun je gemakkelijk, snel en op een goede hoogte te werk gaan.
Maar heb je niet zoveel ruimte in je tuin voor een ‘’echte’’ moestuin, dan is de Oppottafel ook heel geschikt om enkele groete, kruiden en bloemen in ruime potten op neer te zetten. De Oppottafel heeft drie schappen waardoor je toch behoorlijk wat potten kwijt kunt. Je hebt vast nog wel een paar mooie potten staan, en met je eigen gekweekte groente, kruiden en bloemen erin staat het ook nog eens heel decoratief in je tuin!

Steigerbuizen oppottafel bestellen in onze webshop

De Oppottafel is in diverse uitvoeringen te leveren. Zo kun je gaan voor de originele uitvoering, maar je kunt de steigerbuizen ook in diverse RAL kleuren bestellen. Beits het steigerhout in je favoriete kleur en je hebt een topmeubel in je tuin die ook nog leuk is als de groeten al lang op zijn!
Wil je het helemaal afmaken? Kijk dan snel verder in onze webshop, en zoek er ook nog bijpassen tuinmeubelen bij uit!

Back to list

Gerelateerde berichten