Blogs, Meubels

Steigerbuizen kast wand

steigerbuizen kast wand

Steigerbuizen kast wand

Sla een willekeurig woonmagazine open of kijk naar een interieurprogramma en je ziet een kast tegen de wand voorbij komen. Natuurlijk in allemaal verschillende vormen en maten, maar wij merken bij Design85 echt een enorme populariteit in de Steigerbuizen kast wand. Wat ons betreft is dat natuurlijk ook niet zo gek, want het is een enorm praktisch meubel die aan bijna ieders wens kan voldoen.

Verschillende mogelijkheden met de Steigerbuizen kast wand

Zoals jullie wellicht weten houden wij van een persoonlijke  benadering en hebben regelmatig persoonlijk contact met onze klanten. Zo horen we dan ook al snel wat zij van plan zijn met hun meubel. In veel gevallen word deze gebruikt als werkplek in de woon- , werk- of speelkamer. Zowel voor volwassenen als kinderen en soms zelfs gecombineerd. Dat laatste is mogelijk omdat wij de Steigerbuizen Kast wand op maat maken. Ook is deze Steigerbuizen kast wand uitermate geschikt voor kinder- en tienerkamers. Je creëert een mooie plek om aan te spelen of werken, en daarnaast heb je genoeg opbergmogelijkheden voor speelgoed en spullen. En het ziet er nog super stoer uit ook nog! Dit meubel is zeer geschikt als TV meubel….. nou ja…. TV wandmeubel wordt het dan! Ruimte voor de tv, en natuurlijk voor alle apparatuur eromheen. Voor een TV wandmeubel zal het wel maatwerk worden en zo past je TV en je apparatuur altijd op de manier als jij wil. Doordat je met een wandmeubel in de hoogte werkt heb je meer (opberg) ruimte zonder dat het je meer ruimte in je (huis)kamer kost. Dat wil toch iedereen?

De Steigerbuizen kast wand met zwarte steigerbuizen

De steigerbuizen kast wand leveren wij standaard met zwarte steigerbuizen. Dat is toch niet standaard hoor ik je denken? Voor veel bedrijven misschien niet, maar voor ons wel! Wij zijn nou eenmaal van mening dat voor dit meubel in de meeste gevallen zwarte steigerbuizen het mooist zijn. Het geeft een luxe uitstraling, ziet er afgewerkt uit en staat gewoon stoer! Zeker in combinatie met de steigerhouten schappen die behandeld zijn met zwarte wax. Dat geeft de schappen gelijk een goede beschermlaag. Wil je toch de steigerbuizen in een andere kleur, of juist het steigerhout, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op om je wensen te bespreken.

Levering Steigerbuizen kast wand

De Steigerbuizen kast wand wordt gedeeltelijk demontabel geleverd. Maar uiteraard zorgen wij voor een duidelijke werkbeschrijving en montagemateriaal zodat je de kast eenvoudig zelf kunt monteren.

Back to list

Gerelateerde berichten