Blogs, Meubels

Steigerbuizen en steigerhout als salontafel

salontafel steigerbuis rivier 2

Steigerbuizen zijn helemaal hip! De salontafel staat vaak centraal in de woonkamer en is hierdoor een belangrijke eyecatcher in je huis. Tevens is dit meubelstuk, vol met tijdschriften en afstandsbedieningen, ook één van de meest gebruikte meubelstukken in je woonkamer. Snel even je kopje koffie of thee wegzetten, makkelijk om kranten en boeken op te bergen vanwege het onderblad en ga zo maar door.

Industriële salontafel

Heb je een industriële inrichting en wil je een echte eyecatcher in je woonkamer? Dan is een robuuste salontafel met steigerbuis en steigerhout een ware aanvulling voor  je industriële woonkamer oftewel een echte blikvanger in je huis!

Salontafel met steigerhouten tafelblad

Dit meubel past perfect bij verschillende interieurstijlen, de salontafel met een steigerhout tafelblad is namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit een salontafel met bijvoorbeeld verschillende kleuren houten tafelbladen. Het houten tafelblad kan bij de salontafel afgewerkt worden met een with, grey of antraciet wash.

Montage steigerbuis salontafel

De salontafel van steigerbuis wordt demontabel geleverd. Je ontvangt een inbussleutel en een montage handleiding bij de levering, zo kan iedereen de steigerbuis salontafel eenvoudig monteren. Nadat de salontafel is gemonteerd, kun je het direct in de woonkamer zetten en genieten van deze robuuste salontafel.

Back to list