Blogs, Meubels

Steigerbuis meubels inpakken & verzenden

3 vrijstaand

Als je je favoriete steigerbuis meubels of accessoires in onze webshop uitgekozen en besteld hebt, dan moet het natuurlijk ook nog verzonden worden. Een brief gooi je gemakkelijk in de brievenbus, maar een eettafel of een kast is toch iets lastiger om te verzenden.
Uiteraard besteden we net zoveel aandacht aan het inpakken en verzenden als aan het maken van onze producten. Daarom leek het ons wel leuk om jullie eens te vertellen hoe dat nou precies in zijn werk gaat.

Inpakken van steigerbuis product

Voor een steigerbuis product verzonden wordt, pakken we het zorgvuldig en secuur in. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het pakket onderweg beschadigd raakt. Hoe een product precies ingepakt wordt is een beetje afhankelijk van de soort. Zo wordt een kapstok bijvoorbeeld in een doos verzonden.
Een eettafel daarentegen ontvang je in maar liefst drie pakketten. De planken worden bijvoorbeeld los verpakt en goed ingeseald in een sterk folie. De koppelingen, schroeven en kleine buizen worden verpakt in een doos samen met de handleiding en een inbussleutel. De grotere steigerbuizen worden ook weer ingeseald in folie. Zo heb je dan 3 pakketten in totaal.
Maar ook zijn er producten die al voor gemonteerd geleverd worden. Denk dan aan bijvoorbeeld de salontafel en de steigerbuis kast. Uiteraard worden deze ook goed ingepakt en beschermd tijdens het transport. Heb je nou niet zoveel zin om je eettafel of andere meubels zelf te monteren? Dan kun je uiteraard tegen een kleine meerprijs door ons je meubels laten monteren en verzenden we jouw bestelling gemonteerd en wel! Dat is handig toch?!

Verzenden steigerbuis meubels

Omdat wij natuurlijk druk zijn met het maken en verzenden van de steigerbuis meubels hebben we geen tijd om deze persoonlijk bij je af te leveren. De postbode zag het ook niet zo zitten om met tafels en kasten te tillen dus hebben we een betrouwbare koeriersdienst in de arm genomen die de bestellingen keurig bij ons ophaalt. Bij de grotere meubels neemt hij contact met je op om een geschikte bezorgdatum en tijd af te spreken en gaat hij op pad. In een mum van tijd heb je dan ook je zorgvuldig uitgezochte bestelling in huis. Dat is toch om blij van te worden?!

Wat wil jij laten bezorgen? Laat het weten in een reactie, bezoek onze webshop en dan gaan wij vast voor je aan de slag!

Back to list

Gerelateerde berichten