Blogs, Meubels

Steigerbuis kledingrek

kledingrek steigerbuis

Af en toe zijn we even een het brainstormen over onze blogs. Want we merken dat jullie deze toch graag lezen. En dat geeft ons dan weer de mooie taak om ook iets leuks voor jullie te schrijven. Nou ja…. Niet alleen leuk maar vooral informatief, want natuurlijk willen we jullie alles vertellen over al onze producten, diensten en wie we zijn. En toch zitten we dan af en toe een beetje te zweten, waar zullen we het nu eens over hebben? Dan wordt er gezegd; Schrijf dan eens iets leuks over het steigerbuis kledingrek, dat is naast o.a. de steigerbuis kapstok toch ook een heel populair product? Ja… dat is waar, maar het is niet voor niets zo’n populair product…. Het spreekt voor zichzelf, wat moeten wij er dan nog aan toevoegen… toch?

Steigerbuis kledingrek kopen

En toch kunnen we het niet laten, soms moet je ook een populair product even in de schijnwerpers zetten vinden wij. Zo merken we ook bij onze klanten die het steigerbuis kledingrek kopen…. Iedereen heeft er wel een ander idee of bestemming voor. Wij noemen het wel een kledingrek, maar je kunt er natuurlijk mee doen wat je wilt!
Veelal word hij dan toch echt gebruikt als kledingrek. Sommige mensen vinden hem handig maar plaatsen hem liever uit het zicht (nee toch!!) op zolder. In de winter met hun zomergarderobe eraan en in de zomer de wintergarderobe netjes opgeruimd.
Een tijdje geleden werd het kledingrek besteld op maat met zwarte steigerbuizen voor in de slaapkamer. Een mooie rustige slaapkamer waarin dit kledingrek dienst deed als dressboy. Gedragen kleding kan er makkelijk aan gehangen worden en als het niet gewassen hoeft te worden kun je het kreukvrij ophangen om later nog eens opnieuw te dragen. Handig toch! Het kledingrek kan gecombineerd worden met een schoenenrek onderaan, waardoor hij ook regelmatig de functie van kapstok krijgt in de hal of entree. En we kunnen dan ook een mini-formaat leveren voor de kinderen, kunnen zij heel gemakkelijk hun eigen jasje en schoentjes opbergen.

Kapstok haken

Geen zin om met kledinghangers te werken? We kunnen hem natuurlijk ook leveren met stevige kapstok haken. Heb je een stoere badkamer? Wat dacht je van een mooi handdoekenrek, je kunt hem namelijk op maat laten maken. Het eventuele schoenenrek kan dienen om je wasmand ‘hoog en droog’ van de vloer te kunnen zetten. Mis je nou net die handige plek om je kleding na het wassen te laten drogen, of na het strijken de was kreukvrij op te hangen voor je het in de kast ruimt? Ook hiervoor is het kledingrek uitermate geschikt.

Kledingrek steigerbuis voor bedrijven

Bedrijven gebruiken ons kledingrek steigerbuis ook vaak. Kledingwinkels natuurlijk om hun kleding aan op te hangen, zelfs voor buiten want hij kan ook geleverd worden met wielen. Makkelijk te verplaatsen dus. Maar wat dacht je van woonwinkels en stoffeerbedrijven. Zij gebruiken het kledingrek om hun stalen van stoffen en gordijnen te presenteren. Het staat natuurlijk heel modern en zelfs industrieel, maar omdat het een heel simpel ontwerp is neemt het de aandacht niet weg van de producten die er aan gepresenteerd worden.

Al met al een multifunctioneel meubelstuk die echt in ieder huishouden of winkel een plekje kan vinden. Je kunt hem immers voor zoveel doeleinden gebruiken. Neem vooral eens een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden, en ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Back to list

Gerelateerde berichten