Blogs, Meubels

Steigerbuis kapstok voor ieder gezin

steigerbuis kapstok vintage 6

De steigerbuis kapstok met steigerhout legplanken wil je graag in je hal of gang hebben hangen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt steigerbuis in combinatie met steigerhout maken, bijvoorbeeld tafelssalontafelkasten en natuurlijk ook een steigerbuis kapstok. Wil je jouw hal een industriële look of juist een stoere look geven, denk dan aan kapstok van steigerbuizen.

Steigerbuis kapstok

Met steigerbuizen kun je zelf de afmetingen bepalen en dat is nu erg handig voor de steigerbuis kapstok. Hierdoor is de kapstok voor iedere hal geschikt, van groot tot klein en van breed tot smal. De keuze voor een kapstok hangt af van de ruimte die je hebt in de gang, maar tevens welke sfeer je de gang wilt gaan geven.

Kapstok steigerhout

We hebben diverse soorten kapstokken van steigerbuis in het assortiment, van een wandkapstok tot een staande kapstok. Om accessoires op de kapstok te plaatsen, kun je eenvoudig een legplank van steigerhout bij bestellen. Hierdoor krijgt de kapstok een extra stoere look. Je kunt zelf bepalen of je haken aan de kapstok wilt toevoegen of dat je gaat werken met kledinghangers.

Kapstok steigerbuis in kleur

Steigerbuis is een stalen buis die verzonken is, hierdoor hebben steigerbuizen een zilverachtige kleur. Wil je dat de kleur van de steigerbuis kapstok naadloos aansluit op de kleur van je interieur? Bij Design85 is dit zeker mogelijk, wat dacht je van de kleur wit, zwart, grijs of bruin? Niets is ons te gek….

Back to list

Gerelateerde berichten