Blogs, Meubels

Steigerbuis kapstok Vintage

steigerbuis kapstok vintage 6

Welke stijl of stijlen jij ook in je interieur hebt, een goede kapstok mag daarbij niet ontbreken. Vrienden, familie en kennissen komen voornamelijk binnen via de hal waar ook de kapstok hangt of staat. En wil jij dan niet een verpletterende indruk maken met je interieur? Ja zeker wel! Dat kun je heel gemakkelijk doen door de juiste kapstok te kiezen. En dat is bij Design85 niet zo moeilijk. Wij hebben diverse steigerbuis kapstokken in ons assortiment en sinds enige tijd hebben we de steigerbuis kapstok Vintage toegevoegd aan ons assortiment. Niet lang nadat we deze kapstok introduceerden groeide hij al uit tot een van onze best verkochte meubelen en dat is ook niet voor niks. Bekijk het FILMPJE van de kapstok om meer te weten te komen over deze stoere kapstok. In deze blog willen we je dan ook uitgebreid kennis laten maken met de steigerbuis kapstok Vintage.

Materialen van steigerbuis kapstok Vintage

De steigerbuis kapstok Vintage bestaat uit zwarte steigerbuizen gecombineerd met drie schappen van steigerhout. De steigerbuizen zijn gepoedercoated in een zwarte kleur. Hierdoor krijgt het meubel een bijzondere en unieke uitstraling. De steigerbuizen hebben een matte finish en door de poedercoat zijn ze beschermd tegen kleine beschadigingen.

De schappen zijn vervaardigd uit nieuw steigerhout. Het steigerhout kun je onbehandeld laten voor een natuurlijke look. Maar wil je de kapstok nou echt een unieke uitstraling geven, dan adviseren wij om tegen een kleine meerprijs je schappen door ons te laten behandelen met een wax in een kleur naar keuze. Je kunt kiezen uit taupe, witte, bruine en zwarte wax. Behalve dat het steigerhout een mooie kleur krijgt die de houtstructuur zal behouden geeft de wax ook een beschermlaag en zullen eventuele kleine oneffenheden in het hout worden opgevuld. Benieuwd hoe de steigerbuis kapstok Vintage wordt gemaakt, bekijk dan het productieproces van de kapstok.

Kapstok haken

De steigerbuis kapstok Vintage wordt standaard geleverd met zes haken. De haken zijn uiteraard ook voorzien van een zwarte poedercoat zodat het 1 geheel zal vormen. De opening van de haken zitten aan de voorkant zodat het eenvoudig is om je jassen op te hangen. Het bovenste schap bevindt zich boven de haken en is zeer geschikt als hoedenplank. De andere twee schappen bevinden zich onderaan de kapstok en daar kun je heel praktisch je schoenen op kwijt. Eventueel een paar leuke manden voor winterse accessoires en je kapstok is helemaal compleet.

Steigerbuis kapstok gebruiken als kledingrek

Nu is de steigerbuis kapstok natuurlijk uitermate geschikt als kapstok, maar wist je dat wij dit meubel ook al verkochten als ‘kledingrek’ in kleine slaapkamers? Doordat de kapstok aan de muur wordt bevestigd en het een diepte van ongeveer 25 centimeter heeft, neemt het bijzonder weinig ruimte in beslag.  En hoe makkelijk is het dat als je ’s avonds naar bed gaat en je kunt je kleren netjes ophangen (lees; niet op de grond in een hoekje gooien). Of juist de kleren voor de volgende dag netjes klaar hangen. Door de schappen kun je je schoenen en accessoires ook meteen kwijt. Wacht…. Misschien moeten we het geen kapstok noemen maar toch een kledingrek! Hoe dan ook, doe er je voordeel mee als jij ook een kleine slaapkamer hebt. Of de ruimte in je slaapkamer efficiënt wilt benutten. Naast dit model, hebben we ook vele andere steigerbuis kledingrekken.

Levering steigerbuis kapstok

Wij leveren de steigerbuis kapstok standaard in drie verschillende maten. Maar zoals je van ons gewend bent is maatwerk altijd mogelijk. Neem dan ook altijd even CONTACT op als de gewenste formaat er niet bij staat. De kapstok zal demontabel naar je verzonden worden. Uiteraard zorgvuldig ingepakt zodat er geen beschadigen kunnen optreden als het bij je arriveert. In een duidelijke handleiding staat beschreven hoe je de kapstok het best in elkaar kunt zetten. De materialen die je voor de montage nodig hebt worden uiteraard meegeleverd zodat ook jouw kapstok in een mum van tijd op zijn plaatst hangt.

Back to list

Gerelateerde berichten