Blogs, Meubels

Steigerbuis in kledingwinkels

kledingrek

Steigerbuizen in combinatie met steigerhout is uitermate geschikt voor winkelinrichting, met name voor kledingwinkels. Met steigerbuizen kunt u verschillende frames laten maken en toch dezelfde uitstraling.

Bent u als ondernemer op zoek naar winkelinrichting voor uw (kleding)winkel, maar u heeft weinig budget voor de inrichting. Steigerbuizen en de bijbehorende koppelingen zijn hiervoor de oplossing. De steigerbuizen in uw winkel geeft een robuust en een eigentijds design.

Voordelen steigerbuizen

Met steigerbuizen kunt u diverse producten laten produceren, wat te denken aan een wandframe waaraan de kleding wordt opgehangen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een staand kledingrek te maken van steigerbuizen die in de winkel geplaatst kan worden. Het gebruik van steigerbuizen geeft niet alleen een stijvolle look, maar is tegelijk ook erg duurzaam. De mogelijkheden zijn eindeloos met steigerbuizen!

Gebruik van steigerbuis bij kledingbeurs

Heeft u binnenkort een beurs waar u graag de kleding wil presenteren aan uw klanten? Het gebruik van steigerbuizen bij kledingrekken is hiervoor uitermate geschikt.
U kunt de frames demontabel meenemen naar de beurs, waardoor u weinig volume hoeft mee te nemen. In een korte tijd kunnen de frames gemonteerd worden en zo kan de kleding gepresenteerd worden.

Verrijdbare frames

U heeft de keuze om uw steigerbuis kledingrek te laten leveren met een wiel. Het kledingrek met wielen kan gemakkelijk naar buiten worden verplaatst om de kleding te laten schitteren. Tevens is het verrijdbare frame erg handig om de winkelinrichting tijdelijk te verplaatsen of natuurlijk bij een kledingbeurs is het erg prettig dat de frames verrijdbaar zijn.

Steigerhout

Bij Design85 is het ook mogelijk om de steigerbuizen te combineren met steigerhout. De steigerhouten planken kunt u boven op de steigerbuis kledingrekken plaatsen, waar bijvoorbeeld accessoires op geplaatst kunnen worden. De combinatie van steigerhout en steigerbuizen is erg mooi. We hebben de mogelijkheid om zowel nieuwe als gebruikte steigerplanken te leveren.

Back to list

Gerelateerde berichten