Blogs, Meubels

Steigerbuis bartafel & barkrukken

industriele bartafel basic 2

De meeste mensen vinden het erg gezellig om op zijn tijd een avondje door te brengen aan de bar. Een gezellig feestje of avondje uit met vrienden, we kennen het allemaal wel. Hoe leuk zou het zijn om dat bar-gevoel thuis ook te ervaren? Dat kan heel gemakkelijk met de steigerbuizen bartafel en barkrukken van Design85.

Steigerbuis meubels voor binnen en buiten

Het mooie aan deze steigerbuis meubels is dat je ze zowel binnen als buiten kunt plaatsen. De lange en warme zomeravonden komen er weer aan dus dit is het ideale moment om een mooie set aan te schaffen en gezellige avonden met vrienden door te brengen aan je eigen Steigerbuizen Bartafel. Uiteraard zijn er diverse uitvoeringen mogelijk zodat je de bartafel en barkrukken helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen.

Beroemde steigerbuizen bartafel & barkruk

Wist je dat de steigerbuizen bartafel en barkruk de beroemdste producten zijn van Design85?
In 2015 hebben wij deze meubels mogen leveren aan Talpa voor het welbekende televisieprogramma; The Voice of Holland. Onze bartafels werden gebruikt in de hal waar de kandidaten moesten wachten tot ze aan de beurt waren voor hun auditie. Aan de bartafels werden de interviews gehouden en onze bartafels beleefde keer op keer hun ‘moment of fame’. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Zakelijk en prive

Dat je de Steigerbuizen Bartafel en Barkrukken heel goed kunt combineren in je huis of tuin staat inmiddels wel vast. Maar ook zakelijk kun je er veel kanten mee op. Wat dacht je van een mooie bartafel in je bedrijf, waar je gasten even kunnen wachten tot je ze kunt ontvangen. Of heb je een mooie stand op een beurs? Dan past de Steigerbuizen Bartafel met de Steigerbuizen Barkrukken perfect in je stand. Je kunt je producten op een opvallende hoogte presenteren of je (toekomstige) klanten op een laagdrempelige manier te woord staan en informeren aan deze bartafel.

Kijk vooral even in onze webshop voor de mogelijkheden en bestel snel jouw ideale steigerbuizen Bartafel en Barkrukken. Laat ons zeker even weten hoe jij ze gaat gebruiken, vinden we leuk!

Back to list

Gerelateerde berichten