Blogs, Meubels

Stap voor stap naar een nieuwe industriële look van je winkel | interieur bedrijven

Design85 doet veel mooie projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. In deze blog lichten we een project uit die we voor schoenwinkel Schoenmode Jeannette & Doda Sports in Gaanderen uitvoerden. Zij wilden een nieuwe look, maar hadden ook een aantal praktische wensen. Stap voor stap helpen wij hen nu om hun winkel een eigentijdse en stoere uitstraling te geven met onze steigerbuis meubelen.

Stoer en ambachtelijk

Een tijdje geleden kwam Dane Starink (eigenaar) van Schoenmode Jeannette & Doda Sports bij ons met een vraag. Hun winkel verkoopt niet alleen schoenen, maar bedrukt ook sportkleding. Om de klanten zichtbaar te maken wat ze precies doen, wilden ze de pers die ze hiervoor gebruiken graag in de winkel zetten. Wij leverden een steigerbuis tafel waar de pers op kan staan. De tafel met zwarte steigerbuizen poten en steigerhouten blad benadrukt het stoere en ambachtelijke van het drukproces.

stap voor stap naar een nieuwe look van je winkel

De steigerbuis tafel waar straks de kledingpers op komt te staan.

Steigerbuis kledingrek

Inmiddels hebben we ook een steigerbuis kledingrek geleverd die achterin de zaak staat. Aan dit rek hangt de sportkleding die bedrukt kan worden. Onze kledingrekken zijn hier heel geschikt voor, omdat ze mooi open zijn en in alle afmetingen kunnen worden geleverd. Ook kunnen ze zo worden gebouwd dat er zowel kleding als schoenen en accessoires in gepresenteerd kunnen worden. Mochten er later nog extra wensen zijn, dan zijn de rekken eenvoudig uit te bouwen of aan te passen.

stap voor stap naar een nieuwe look van je winkel 3

In het steigerbuis kledingrek kunnen zowel kleding als accessoires worden gepresenteerd

Open kast voor meer zichtbaarheid

In de planning staat nog een steigerbuis kast die in de etalage geplaatst wordt. Nu staat er een dichte kast waar de schoenen in uitgestald zijn, zodat ze vanuit de etalage te zien zijn. Nadeel van deze kast is, dat deze aan de achterkant dicht is, waardoor klanten niet door de etalage naar binnen kunnen kijken. Onze steigerbuis kasten zijn open. Je kunt dus zowel de schoenen in de etalage bekijken als de producten die in de winkel zelf staan.

stap voor stap naar een nieuwe look van je winkel 4

De huidige etalage met de dichte schoenenrekken. Onze steigerbuis schoenenrekken bieden straks ook een kijkje in de winkel zelf

Stijlen combineren

Schoenmode Jeannette/Doda Sports koos ervoor om de look van zijn zaak stap voor stap te veranderen. Het mooie van steigerbuis meubels is, dat ze met allerlei stijlen gecombineerd kunnen worden. Eigenaar Dane koos voor zwarte steigerbuizen. Dit geeft een stoere, eigentijdse look waarmee ze naast de oudere klanten ook een jonger publiek trekken. Daarnaast past het materiaal goed bij de donkere kunststof schoenenrekken die er al stonden.

stap voor stap naar een nieuwe look van je 2

Steigerbuis meubels kunnen prima gecombineerd worden met andere stijlen meubels.

Project van ons samen

Door de intensieve samenwerking is het een project van eigenaar Dane Starink en van ons samen geworden. Dane gaf aan wat hij wilde en wij vulden het aan met onze kennis en adviezen. Zo kwamen we tot een totaalplaatje waar allebei heel tevreden over zijn. Dat blijkt ook uit de reactie van Dane:

“De meubels die we door Design85 lieten leveren, moesten mooi zijn, maar ook praktisch toepasbaar. Op de kledingrekken moest bijvoorbeeld voldoende getoond kunnen worden. Mark en Kevin kwamen bij mij in de winkel om te kijken wat ze voor ons konden betekenen en kwamen eigenlijk al direct met goede voorstellen. De samenwerking verliep prima. Er was een snelle levering en alles is naar tevredenheid gemonteerd. Het meest tevreden ben ik over de persoonlijke service en het meedenken van Design85 met ons. Ik zou ze zeker aanbevelen!”

Back to list