Blogs, Meubels

Stalen tafelpoten

stalen x poot eettafel

Zoals bij vele bekend hebben wij verschillende tafels in ons assortiment. Van robuuste tafels met stalen tafelpoten, tot salontafels van steigerbuis. Dat we daar eindeloos mee kunnen variëren is ook geen nieuws.

Tafelpoten staal

Wat veel mensen niet weten is dat we niet alleen complete tafels leveren, maar de tafelpoten van staal zijn ook los verkrijgbaar. Dus zonder een tafelblad. En nu hoor ik jullie eigenlijk al denken…. Wat heb je daar nou aan? Voor bijvoorbeeld groothandels en interieurbedrijven is dit een mooie uitkomst. Op deze manier kunnen zij een eigen ontwerp neerzetten door te variëren in materialen en ontwerpen van het tafelblad. Door bij ons een steigerbuis onderstel te bestellen heb je al een goede en stevige basis. Die bovendien ook nog eens in alle RAL kleuren te leveren is. Je bepaalt zelf de afmetingen en kunt aan de slag met het afwerken met een mooi tafelblad om het product aan te bieden dat bij het bedrijf past.

Stalen tafelpoten

Ook voor particulieren bestaat de mogelijkheid om echter alleen stalen tafelpoten te bestellen. Heb je bijvoorbeeld een mooi erfstuk waarvan het onderstel niet meer helemaal naar behoren is maar het blad nog wel een tijdje mee kan? En omdat er emotionele waarde aan zit wil je niet de hele tafel weg doen. Bestel dan alleen een onderstel bij ons en recycle je dierbare tafelblad. Ziet er ook nog eens heel gaaf uit! Of wat dacht je van schattige jonge honden. Iedereen houd er van, maar wat als ze hun minder schattige tandjes in de poten hebben gezet. Meestal onherstelbare schade, maar dat hoeft je dus nu geen hele nieuwe tafel meer te kosten. Wij zorgen voor de tafelpoten, en kies je voor steigerbuizen, dan hebben die honden tandjes geen kans meer. En kun jij blijven genieten van je mooie tafel.

Stalen tafelpoten onderstel

Ben je creatief bezig geweest met steigerhout en heb je nog steigerhout over voor een tafelblad? Bestel dan bij ons het stalen tafelpoten onderstel en je hebt binnenkort een prachtige tafel met industriële tafelpoten staan. Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zullen je graag van dienst zijn en helpen meedenken over de mogelijkheden.

Back to list

Gerelateerde berichten