Blogs, Meubels

Industriële salontafels

design85 meubels 26

De salontafel is één van de belangrijkste meubelstukken in onze woonkamer. De meeste salontafels worden gebruikt om drankjes op te zetten als je lekker op de bank zit. Zelfs om na een lange dag even je voeten op te leggen om net even relaxter te zitten. Maar we weten allemaal dat de salontafel voor zoveel meer dingen gebruikt wordt, en daarom moet hij niet alleen mooi zijn en in je interieur passen, maar vooral ook degelijk, sterk en functioneel zijn.

Stoere en industriële salontafels

Bij design85.nl hebben we keuze genoeg aan salontafels. Hou je van een industriële en stoere stijl dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse steigerbuizen salontafels gecombineerd met steigerhout. De salontafels zijn helemaal aan te passen naar jouw smaak en eventueel de rest van het interieur. De steigerbuizen kunnen namelijk in alle RAL kleuren geleverd worden en ook het steigerhouten blad kan in diverse kleuren gebeitst worden. Dat betekent dat deze salontafel ook buiten gebruikt kan worden.

Strak, modern en robuuste salontafel

Past een moderne, strakke en robuuste salontafel meer in je interieur? Ook hierin hebben we met de salontafels genoeg keuze. De stalen onderstellen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor de X, H, A of trapezium onderstellen, maar ook voor een dunner vormgegeven vierkant onderstel. Ieder onderstel is in diverse kleuren te verkrijgen. Mix en match daar je perfecte tafelblad bij en je hebt een geweldige salontafel.

De tafelbladen zijn er verschillende materialen zoals glas, eikenhout en steigerhout. En heb je aan één tafel niet genoeg? Dan kun je altijd nog een bijpassend bijzettafeltje met eikenhout of met een glasplaat bestellen!

Neem snel een kijkje in onze webshop en kies de salontafel waar jij binnenkort je hapjes, drankjes (en je voeten) op wilt zetten! Zien we je snel? Wij hopen van wel!

Back to list