Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Planten poten in steigerhouten plantenbak

  • Geplaatst op
  • Door EDM
  • 0
Planten poten in steigerhouten plantenbak

De steigerhouten plantenbakken bestaan uit nieuwe, geschaafde steigerplanken die erg geschikt zijn voor het terras in uw tuin. Natuurljk zijn de plantenbakken ook prima te gebruiken voor horecagelegenheden om op het terras te plaatsen.

Steigerhout plantenbak voor op het terras

Het voorjaar komt eraan en dit is voor iedereen de periode om de tuin weer aan te gaan pakken. Natuurlijk wilt u het terras gaan aankleden met planten. De plantenbak is hiervoor uitermate geschikt om er planten in te plaatsen en is direct ook een eyecatcher voor uw terras.

De steigerhouten plantenbakken zijn populaire plantenbakken die uw tuin een natuurlijke karakter geven. De moderne plantenbak heeft een lengte van 100 cm. Mocht u een andere afmetingen hebben, dan is dit geen probleem!

Plantenbakken voor horeca

Het Wilt u het terras van uw horecagelegenheid gaan aankleden? De steigerhouten plantenbak van Eigentijdse Design Meubelen is hiervoor uitermate geschikt voor. Met deze plantenbakken kunt uw terras afbakenen en tevens brengen de steigerhouten plantenbakken een gezellige sfeer met zich mee.

Afwerking steigerhout plantenbak

De steigerplanken van de plantenbak zijn zorgvuldig geselecteerd en hierdoor krijg de plantenbak een perfecte afwerking. De plantenbak bestaat uit zijn geheel uit steigerplanken. Om ervoor te zorgen dat de plantenbak een goede kwaliteit heeft, worden de steigerplanken stuk voor stuk geschaafd en geschuurd. 

Wilt u het komende voorjaar ook genieten van uw terras en tuin, aarzel dan niet en bestel vandaag nog de steigerhouten plantenbak van Eigentijdse Design Meubelen.  

Klik hier om de steigerhouten plantenbak te bestellen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed