Blogs, Meubels, Over ons

Opendag Design85

logo design85

Onze open dag van Design85 zal zaterdag 24 Juni plaats vinden van 12.00 tot 16.00 zodat wij iedereen onze werkplaats en showroom kunnen laten zien.

24 juni 2017 is het zover, dan hebben we een open dag bij Design85.
Beste spannend vinden we, het is onze eerste open dag. En al zijn we de afgelopen 4 jaar 3 keer uit ons jasje gegroeid en verhuisd naar een groter onderkomen, toch hebben we ook deze ruimte weer optimaal benut. En natuurlijk willen we graag dat er veel belangstellende komen kijken, maar waar laten we iedereen?!

Kijkje achter de schermen

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze wel eens, dus dat advies nemen we dan maar aan. Ondanks dat de bestellingen blijven binnen stromen en onze voorraad steeds opnieuw word aangevuld, zijn we toch bezig met het opruimen van onze werkplaats.  Ook weer niet te veel, want onze werkplaats is zoals hij is. Er word gewerkt! En natuurlijk heeft alles een eigen plek, dus daar komt het ook te hangen, liggen of staan. Daarom vinden we het ook zo leuk om de mensen een kijkje achter de schermen te geven, hier gebeurd het namelijk!

Wat is er zoal te zien?

Op de open dag zullen we iedereen dan ook met trots onze werkplaats laten zien, en ook hoe we werken. Onlangs hebben we een nieuwe zaag aangeschaft die de steigerbuizen allemaal op maat zaagt. Die zullen we dan natuurlijk ook graag laten zien. Uiteraard zullen we dat alles doen onder het genot van een hapje en een drankje. Een deel van ons assortiment zullen we ook uitstallen zodat je de meubelen niet alleen op een foto  kunt zien in de webshop maar ook echt kunt zien en voelen.

Wanneer en hoe laat?

Heb je onze meubels nou ook altijd al eens in het echt willen zien? Of willen weten hoe het achter de schermen nou allemaal in zijn werk gaat? Kom dan gezellig langs. We zullen je graag rondleiden in onze werkplaats op 24 juni van 12:00 tot 16:00 uur. Kijk op onze website voor het adres.
Tot dan!

Back to list

Gerelateerde berichten