Blogs, Meubels

Op naar de herfst

herfst 2 1110x600 1

We kunnen er helaas niet omheen. De zomer is voorbij en heeft plaats gemaakt voor regen, wind en guur weer. Het klinkt erger dan is het hoor, want de herfst brengt natuurlijk ook een heleboel moois met zich mee. En wij van Design85 vullen die mooie dingen van de herfst graag aan met mooie meubelen van ons.

Industrieel tv meubel in diverse variaties

Wat dacht je van lekker binnen blijven? Kaarsjes aan, een dekentjes op de bank, lekkere snackjes op tafel. En daar hebben we het al… die snackjes op tafel…. Wel een salontafel van Design85 natuurlijk. Ook op televisie komt er weer van alles voorbij nu de zomer afgelopen is. Nieuwe programma’s worden uitgezonden, spannende series beginnen weer. Dus de TV mag weer lekker vroeg aan om er de hele avond naar te kunnen kijken. Maar hé….. het is dan natuurlijk nóg leuker om naar te kijken als je TV op een prachtig TV meubel staat te pronken toch? En ook daarvoor moeten je bij ons zijn. Of je nou van het moderne steigerhout in combinatie met steigerbuizen houdt, of je wil een industriële look. Bij ons vind je het TV meubel dat bij je past. En geloof ons nou maar, alles op TV lijkt meteen mooier als je TV op een mooi meubel staat!

Industriële tafel ideaal voor gezellige avonden

Wat ook een leuke bijkomstigheid van de herfst is, is dat het straks ook weer vroeg donker zal worden. De ideale tijd om weer af te spreken met vrienden voor die oh zo gezellige spelletjes avonden. En daar heb je natuurlijk een grote, stevige en industriële eettafel voor nodig. Kies je voor een eettafel met industriële tafelpoten dan hoef je niet bang te zijn voor die ene vriend die niet tegen zijn verlies kan. Deze tafel kan wel tegen een stootje! En het mooiste van al onze eettafels is dat we ze op maat kunnen maken. Dus trek die agenda’s maar vast en plan een avondje vol gezelligheid, dan zorgen wij voor de tafel!

Zomergarderobe opruimen met steigerbuis kledingrek

Een klusje waar we toch meestal wel tegenop zien is het omgooien van je garderobe. De zomerkleding moet weer uit de kast, plaats maken voor de herfst- en winterkleding. Maar waar laat je dat nou allemaal. Je raad het vast al; ook dáár hebben wij een oplossing voor. Neem eens een kijkje in ons assortiment van de steigerbuis kledingrekken. Die hebben we in alle soorten en maten. Van simpele uitvoeringen tot de meest uitgebreide  modellen. De ideale manier om je zomergarderobe netjes en overzichtelijk op te bergen. Zet een kledingrek boven op zolder, of kies voor een mooi uitgebreid model die je graag in het zicht laat staan. Want ja, het oog wil ook wat natuurlijk.

Maar wil je dan toch heel graag bij ons shoppen? Check dan zeker onze webshop en zorg dat jij helemaal klaar bent voor de herfst. Dan weten wij bijna zeker dat je die zomer zo vergeten bent!

Back to list

Gerelateerde berichten