Blogs, Meubels

Met een frisse blik door je eigen huis | Industrieel interieur

met een frisse blik door je eigen huis industrieel 7

Het is weer januari. Zie je op tegen deze lange, soms sombere dagen? Het vele binnenzitten? Ga dan nu aan de slag met de inrichting van je huis. Maak het een plek waar je graag bent. Hoe? Door je huis eens te bekijken door de ogen van een bezoeker!

Geeft jouw hal je een welkom gevoel?

Stap je huis eens binnen via de voordeur en bekijk je hal alsof je voor het eerst op bezoek komt. Is dit een plek die je een warm, welkom gevoel geeft? Ben je blij thuis te komen, of mag het wel wat gezelliger? Wat zou je willen veranderen? Heb je bijvoorbeeld een lange kale muur in je hal, maak daar dan gebruik van. Met een grote, muurvullende steigerbuis kapstok bijvoorbeeld. Zo’n industrieel meubel is niet alleen praktisch, je maakt er ook een echt statement mee. Je geeft je hal in één klap een stoere, industriële uitstraling. Extra schappen aan de zijkant bieden ruimte aan accessoires, zoals schoenen. Maar zet er ook gerust een mooi kunstwerkje of plant in. Stop spullen die je liever niet in het zicht bewaart, zoals mutsen, handschoenen en sjaals in een stoere mand of kist. Nu alleen je huisgenoten nog opvoeden, zodat ze alle spullen ook netjes opbergen!

Met onze steigerbuis kapstok Flitsend tover je een kale muur om tot echte blikvanger

Een royale industriële tafel brengt gezelligheid

Loop vervolgens van de hal naar je woonkamer. Wat zie je? Waar ben je tevreden over en wat zou je graag anders zien? Juist in deze tijden zoek je thuis elkaar en de gezelligheid op. En wat is een betere ontmoetingsplaats dan een mooie, royale eettafel? Hier kun je uren zitten met je familie of vrienden. Verras ze eens met dat uitgebreide viergangendiner dat je al heel lang wilde maken. Pak de Monopoly uit de kast en daag ze uit om een potje mee te spelen. Of wat dacht je van de ochtend samen beginnen aan tafel? Krantje en koffie erbij en je bent daarna weer helemaal opgeladen voor een nieuwe dag. Kies de tafel die bij jouw wensen en smaak past. Design85 maakt je tafel graag op maat voor je. Kies je voor een zwart stalen onderstel of houd je meer van steigerbuis? Een tafelblad van steigerhout of liever van robuust eiken? Wij denken graag met je mee.

met een frisse blik door je eigen huis industrieel 4

Een royale tafel is de perfecte ontmoetingsplek in je huis

Creëer een inspirerende industriële werkruimte

Werk je veel vanuit huis? Dan is het tijd om je werkruimte eens goed onder de loep te nemen. Kun je er rustig werken? Is er niet teveel afleiding in de ruimte, zoals was die nodig moet worden opgevouwen of losliggende rommel waardoor je werkruimte beperkt wordt. Zorg eerst dat de ruimte opgeruimd en zoveel mogelijk vrij van prikkels is. Maak de kamer daarna gezellig. Je brengt er immers veel tijd door. Schilder bijvoorbeeld een muur in een mooie, rustige kleur. Een steigerbuis bureau met schappen erboven geeft veel opbergruimte als je werkkamer niet zo groot is. Op de schappen kun je mappen en boeken kwijt, zodat je je werkblad lekker vrijhoudt.  Je kunt ze ook gebruiken om leuke accessoires op te zetten, zoals een mooie plant of een paar lijstjes met je lievelingsfoto’s.

met een frisse blik door je eigen huis industrieel 3

Onze industriële kast Berlijn heeft schappen boven het werkblad, waar je zowel accessoires als werkspullen kwijt kunt.

En nu doorpakken!

Is het bevallen om je huis door de ogen van een bezoeker te bekijken? Doe dan hetzelfde met alle andere ruimtes. Of vraag een goede vriend of vriendin dit te doen. En bedenk; je huis hoeft echt niet compleet nieuw te worden ingericht. Met een paar mooie industriële meubels kun je al een heel ander effect bereiken. Voor je het weet geniet je weer optimaal van je eigen stekje!

Back to list