Blogs, Meubels, Over ons

Levering aan groothandels

levering aan groothandels

Weet je wat wij zo leuk vinden aan ons bedrijf? Dat we eigenlijk voor iedereen interessant kunnen zijn. Zo doen we zaken met groothandels, interieurontwerpers, diverse MKB’ers en particulieren.

Samenwerking met Talpa

In het verleden hebben we natuurlijk ook samen gewerkt met grote tv-producenten zoals Talpa. We hebben diverse steigerbuis bartafels en barkrukken geleverd voor de blind auditions van The Voice of Holland en daar zijn we nog steeds trots op. Door de jaren heen hebben we ook veel geleerd van de diversiteit van onze klanten en relaties. Je leert elkaars wensen kennen en omdat service bij ons hoog in het vaandel staat stemmen wij onze diensten daar weer op af.

Levering aan groothandels

Groothandels hebben doorgaans zoveel leveranciers dat het bestellen, leveren en de distributie van de goederen dan ook snel en efficiënt moet gaan. Daar kunnen wij nu heel gemakkelijk een handje in helpen. Groothandels die bij ons bestellen, ontvangen hun bestelling geheel kant-en-klaar, ingepakt en voorzien van sticker zodat zij de orders direct door kunnen leveren aan de dealers. Dat scheelt een heleboel tijd werkt erg efficiënt. De levertijd voor dealers zal daarmee korter zijn waardoor de producten ook weer sneller in de winkels liggen.

Samenwerken met winkelketens

Ook hebben we met diverse winkelketens mogen samenwerken, hierbij ging het om kledingwinkels, delicatesse winkels en schoenenwinkels. Hetzelfde systeem is ook uitstekend toepasbaar voor bijvoorbeeld een winkelketen die voor verschillende filialen bepaalde producten besteld. Wij zorgen ervoor dat de bestelling kant-en-klaar en goed ingepakt geleverd wordt voorzien van stickers met de nodige gegevens erop. Dit wordt natuurlijk in overleg en naar wens vormgegeven.

Wil je meer weten over deze manier van bestellen en verzenden? Of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor aantrekkelijke tarieven wij rekenen voor groothandels en bulkorders? Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij zullen dan ons uiterste best doen voor een efficiënte en voordelige samenwerking!

Back to list