Blogs, Meubels

Ipad tafel ideaal voor ieder huis

dsc 1325

Soms is het best moeilijk om het leven makkelijker te maken, toch? Je hebt net dat ene ding nodig wat niet bestaat, of nog niet is uitgevonden. Maar het kan ook heel makkelijk zijn om het leven makkelijker te maken hoor! En daarvan hebben wij een mooi voorbeeld in de vorm van een bijzettafel. En nee, natuurlijk niet een ‘gewone’ bijzettafel. Lees onze blog verder en we zullen je er alles over vertellen.

Industriële salontafel

Toen we deze industriële salontafel opnamen in onze webshop bedachten we hem als I-padtafel. Hij is inderdaad heel handig om je ipad op te zetten als je een filmpje wilt kijken bijvoorbeeld. Maar gaandeweg zijn we er achter gekomen, uiteraard met behulp van onze klanten, dat deze bijzettafel voor zoveel meer doeleinden gebruikt kan worden.

Salontafel design

Zo hebben we al een aantal van deze design salontafels verkocht aan mensen die hem gebruikten voor hun bejaarde ouders. Wij vroegen ons af wat dan precies de functie van de i-padtafel zou zijn, want bejaarden en i-pads zijn over het algemeen niet echt een veel voorkomende combinatie.

Maar wat blijkt, deze bijzettafel kun je ook heel goed gebruiken om aan te eten. Vanaf je bank of een luie stoel. In de meeste bejaardenwoningen is niet heel veel ruimte en als er dan ook nog hulpmiddelen als rollators of rolstoelen aan te pas komen kan het nog wel eens krap worden. Kies er dan bijvoorbeeld voor om geen eettafel met stoelen neer te zetten, maar deze bijzettafel. Je bespaart enorm veel ruimte én er kan veilig gegeten worden aan deze bijzettafel. Natuurlijk kan er ook spelletje kaarten aan gespeeld worden, of een andere hobby die je normaliter aan de eettafel doet. Heb je hem niet nodig, schuif je hem heel gemakkelijk aan de kant. Door de speciale vormgeving van het onderstel past het gedeelte op de vloer goed onder de bank of stoel waardoor je het tafelblad dicht naar je toe kunt trekken.

Eiken salontafel

Ook wanneer er na een operatie of in geval van ziekte bedrust is voorgeschreven kan deze eiken salontafel erg handig zijn. We kennen ze allemaal wel, die kastjes in het ziekenhuis naast je bed met zo’n tafelblad eraan…. Toch? Hoe makkelijk is het dan om vanuit bed te eten, lezen of schrijven. En dat kan met deze bijzettafel ook. Het vloergedeelte schuif je onder het bed, en het tafelblad komt dan precies boven je bed terecht waardoor je er gemakkelijk aan kunt zitten of je spulletjes op kunt leggen die je graag in de buurt wilt houden. Heb je hem even niet meer nodig, verschuif het dan richting het voeteneind, en je hebt er geen last van.

Salontafel eiken

En ook voor de harde werkers onder ons kan deze eiken salontafel een uitkomst bieden. Moet je net die ene belangrijke presentatie voorbereiden maar hebben de kinderen net een hele Lego-stad op de eettafel gebouwd? Schuif deze bijzettafel voor de bank en jij kan lekker relaxed werken. Iedereen blij!

Salontafel staal

Zoals we al aangaven is het een heel veelzijdige salontafel en ongetwijfeld zijn er nog veel meer mogelijkheden, en daar kom je denken wij, zelf wel achter wanneer hij eenmaal bij jou thuis staat. Het is ook niet zomaar een salontafel, kwaliteit staat voorop. Daarom is het frame ook gemaakt van staal. Sterk, stoer en stevig. Het kan tegen een stootje en zorgt ervoor dat de tafel stabiel is in gebruik. Het tafelblad is gemaakt van eikenhout en die kun je tegen een kleine meerprijs door ons laten voorzien van een beits in een kleur naar keuze. Niet alleen erg mooi, maar tevens een beschermlaagje zodat het blad nog langer mooi blijft.

Wil je nog meer weten? Check dan even de productomschrijving op onze site of neem CONTACT met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back to list

Gerelateerde berichten