Blogs, Meubels

Industriële kast

steigerbuis kast 1

We kennen het allemaal… Je wilt je spullen overzichtelijk en netjes opgeborgen hebben, maar niet in een logge en saaie kast midden in je woonkamer of kantoor. Uiteraard hebben we daar bij design85.nl over nagedacht. Want wat is er nu fijner dan én je spullen netjes opgeborgen hebben én een prachtig meubel in je kamer? Daarom hebben wij een industriële kast in ons assortiment.
Omdat smaken nou eenmaal verschillen is deze kast in allerlei variaties te verkrijgen. In originele steigerbuis uitvoering, maar ook met steigerbuizen in elke gewenste RAL kleur. Je kunt zelfs de schappen laten beitsen in de kleur die je mooi vindt.

Industriële kast multifunctioneel

Het leuke van deze industriële kast is dat je hij multifunctioneel is. Je kunt hem in je woonkamer gebruiken om op te bergen, zet er een paar mooie bakken, kratjes of dozen in en de spullen die je uit het zicht wilt hebben zijn weg. Maar je kunt hem ook gebruiken om je spullen juist te laten zien. Op deze manier kun je met leuke accessoires de kast helemaal in je interieur opnemen.

Extra ruimte met de industriële kasten

De industriële kasten van Design85 kunnen extra kastruimte bieden in de keuken. Het is enorm modern om je servies uit te stallen en niet meer te verstoppen achter de deurtjes van je keukenkastjes. Een paar leuke potjes met verse kruiden erbij en de industriële kast is niet meer weg te denken uit je keuken.
Ook voor de slaapkamer is de industriële stellingkast een uitkomst. Door de schappen op verschillende hoogtes kun je gemakkelijk je mode accessoires en sieraden opbergen of juist uitstallen. Met een paar handige opbergbakken kun je ook gemakkelijk je zomer- of wintergarderobe opbergen. Mogelijkheden genoeg. Ook handig om te weten is dat deze kast gemonteerd geleverd word, en je dus zelf niet meer hoeft te klussen!
Heb je nog vragen of leuke en/of originele ideeën om de kast te gebruiken, laat het ons dan weten in een reactie. Wij hopen je snel te zien in onze webshop en staan klaar om jouw persoonlijke industriële kast voor je te maken.

Back to list

Gerelateerde berichten