Blogs, Meubels

Industriële eiken eettafel Vloed

industriele eiken eettafel vloed

Je haat ze of je houd er van…… ronde tafels. Jaren hadden wij alleen vierkante en rechthoekige eettafels in ons assortiment. Steeds opnieuw kregen we vragen naar een ronde tafel. En eigenlijk houden wij ook niet zo van rechtlijnig denken en hebben we onlangs een ronde tafel in ons assortiment opgenomen.

Industriële eiken eettafel Vloed

En alsof er op gewacht werd, stond de industriële eiken eettafel vloed nog geen 24 uur in de webshop en de eerste bestelling was een feit! Jullie houden er dus van! Maar eerlijk is eerlijk, het kan lastig zijn om een ronde tafel in je interieur op te nemen. We willen je graag eerst wat meer vertellen over de materialen van deze eettafel en zullen daarna allemaal leuke bruikbare tips geven om een ronde tafel praktisch in je interieur toe te voegen. Want echt….. deze industriële eiken eettafel vloed heeft ook heel veel voordelen

Materiaal Industriële eiken eettafel

We hebben bij de ronde tafel gekozen voor een tafelpoot van staal in het midden onder de tafel. Zo kun je op iedere plek aan de tafel comfortabel zitten. De tafelpoot heeft een industrieel karakter maar door zijn speciale vormgeving geeft het ook de stevigheid die de tafel nodig heeft. Leun je op de rand van het tafelblad dan zal de tafel blijven staan zoals hij staat. Wel zo handig! Het tafelblad is gemaakt van massief eiken en leverbaar voorzien van diverse kleuren beits. Op deze manier kun je jouw ideale eettafel samenstellen.

Industriële eiken eettafel combineren

Wil je er gelijk mooie bijpassende stoelen bij bestellen, neem dan ook zeker even een kijkje in onze webshop, want ook deze kun je bij ons vinden. Ben je in 1x klaar, hoe handig is dat!

Als je niet zo’n fan bent van de ronde tafel willen we je vragen om toch even door te lezen. Wellicht zie je na het lezen van de volgende tips en tricks toch het positieve in van dit model. Zo niet, dan mag je natuurlijk ook nog 1 van onze vele modellen rechthoekige industriële eiken eettafels bestellen hoor.

Voordelen industriële eiken eettafel Vloed

Een groot voordeel van een ronde tafel is dat heel gemakkelijk meerdere mensen kunt laten aanschuiven. Zeker bij ons model waar de tafelpoot in het midden zit, kan er namelijk op ieder plekje aan de tafel iemand zitten. Waar een rechthoekige tafel voor 4 personen ook echt voor 4 personen is, kun je er bij een ronde tafel heel gemakkelijk meer mensen aan kwijt. Wel zo handig dus als je zo nu en dan extra eters hebt. Heb je jonge (klein)kinderen, dan heb je ongetwijfeld wel eens een dikke bult moeten afkussen van een kleintje dat zijn of haar hoofd heeft gestoten aan de punt van de eettafel. Raad eens…… die heb je niet bij een ronde tafel! Geen bulten en blauwe plekken meer dus!

Maatwerk

Je begint enthousiast te worden, toch?
Maar de vraag blijft nog steeds…. Ik heb rechte muren en die ronde tafel….. dat wordt niks. Natuurlijk wel! We denken niet meer in hokjes en rechtlijnig denken zouden we ook niet meer doen.

Heb je je rechte eettafel nu tegen een muur staan? En ben je bang dat als je een ronde eettafel aanschaft hij veel meer ruimte in beslag zal nemen? Je zult verbaast staan. In bijna alle gevallen geeft die ronde eettafel een veel ruimtelijker gevoel en lijkt het net of je nog ruimte over hebt. Wat ook nog zo is!

Stel je bijvoorbeeld een hoek voor. Een rechte tafel kun je wel kwijt in die hoek, maar dan mis je direct een paar zitplaatsen. Je moet dus altijd een flink stuk uit de hoek blijven en die hoek wordt loze, verloren ruimte. Maar met een ronde tafel heb je dat probleem niet. Die kun je prima voor een hoek plaatsen, en als je hem iets uit de hoek houd kun je daar gemakkelijk een zitplaats van maken. Op deze manier houd je heel veel extra ruimte over, en heb je de hoek ook heel praktisch benut. Win-win dus!

Back to list

Gerelateerde berichten