Blogs, Meubels

Industriele bartafels

img 0057 1

De industriële bartafel, wij denken dat iedereen zich wel een beeld kan vormen bij deze benaming. Maar eigenlijk zijn er zoveel meer omschrijvingen mogelijk voor deze tafels. Je kunt zo voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken en graag vertellen we daar iets meer over in deze nieuwe blog.

Borrelen aan industriële bartafel

Zoals de meeste mensen deze tafel kennen wordt hij ook wel het meest gebruikt. Een mooie industriële bartafel om aan te staan of met hoge krukken aan te zitten. Ideaal voor in bijna elke horeca gelegenheid, maar ook ontzettend leuk in je keuken of zomers in je tuin. De tafel is leverbaar in een uitvoering met steigerbuizen met steigerhout. De uitvoering van steigerbuizen is gemakkelijk te combineren met stoere barkrukken van steigerbuizen met steigerhout. De tafel van steigerbuizen is zowel binnen als buiten te gebruiken. Zomers gezellige tuinfeestjes met vrienden aan de bartafel en in het najaar haal je hem naar binnen en gebruik je hem bijvoorbeeld in de keuken om heerlijk na een lange dag een drankje aan te drinken tijdens het koken.

Bartafel geschikt voor horecagelegenheid

Zoals al eerder gezegd is de bartafel uitermate geschikt voor bijna iedere horecagelegenheid. Onze bartafels zijn sterk, stevig, duurzaam en hebben uitstraling. Maar ben je voor jouw (eet)café of restaurant niet alleen op zoek naar sta-tafels maar wil je ook gezellige zitplekken creëren, dan hebben we uiteraard ook lage (horeca)tafels. De stalen tafelpoot is voorzien van een poedercoating en is leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Er past er dus altijd wel 1 in jouw (eet)café of restaurant! Het tafelblad kan gekozen worden in eiken of melamine. Eiken heeft uiteraard een warm en stijlvol karakter, maar is ook iets kwetsbaarder. Melamine daarentegen is helemaal ‘horecaproof’. Zeer eenvoudig in onderhoud en het kan een heet bord of een omgestoten glas gemakkelijk aan.

Industriële bartafel ideaal voor beursstand

Misschien denk je daar niet als eerste aan, maar de industriële bartafel is ook heel geschikt als inrichting van je beursstand. De versie met steigerbuizen en steigerhout is gemakkelijk te (de)monteren en dus ideaal als je regelmatig op beurzen staat. Je kunt de bartafel gebruiken met bijpassende krukken om op een informele manier je toekomstige klanten te woord te staan en te informeren. Maar deze hoogte is ook zeer geschikt om producten op de presenteren. Natuurlijk is de bartafel ook gemakkelijk te combineren met verschillende andere formaten en hoogtes tafels van steigerbuizen en steigerhout. Zo kun je met enkele meubels een interessante inrichting geven aan je stand die zeker de aandacht trekt.

Conclusie
Het heet dan wel een bartafel, maar zo zie je maar dat je er meer mee kan dan alleen maar een drankje aan nuttigen. Ben je nieuwsgierig geworden? Of je nu een horecabedrijfparticulier of bedrijf bent die op zoek is naar een beursinrichting, neem gerust vrijblijvend CONTACT met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren ook maatwerk, dus heb je specifieke wensen, laat het dan zeker even weten. Bezoek voor meer informatie zeker onze webshop.

Back to list

Gerelateerde berichten