Blogs, Meubels

Industrieel TV meubel Mooi

industrieel tv meubel

TV kijken doen we allemaal graag. Het is dan ook in de meeste gevallen het middelpunt van de woonkamer. Hoewel het een hele tijd een trend was om je platte TV aan de muur de bevestigen, zien we in de huidige interieurtrends het TV meubel gelukkig weer vaak terug komen. En dat betekent dat wij ook ons assortiment up-to-date willen houden en een nieuw ‘soort’ TV meubel toevoegen aan ons assortiment.

Industrieel TV meubel

Ondanks de naam TV meubel, staat er meestal veel meer op en in een industrieel TV meubel. Zo ook met het industriële TV meubel Mooi. De televisie neemt een belangrijke plaatst in, maar vergeet tegenwoordig de dvd- en blu ray spelers niet. Die hebben ook een plekje nodig. En dan is het natuurlijk alleen maar handig om je DVD’s en dergelijke ook allemaal in hetzelfde meubel op te kunnen bergen. Net als de kastjes en aansluitingen voor digitale televisie. Als je het allemaal bij elkaar zet heb je toch al snel een hele kast vol!

Materialen industrieel TV meubel

Als het om interieur draait moet het industriële TV meubel praktisch en handig zijn, maar er vooral heel goed uitzien. Het oog wil natuurlijk ook wat. En als je dan toch de hele avond naar het meubel moet kijken, dan moet het natuurlijk wel  écht mooi zijn. Daarom hebben wij dit nieuwe model van het Industriële TV meubel Mooi opgenomen in ons assortiment. Het ziet er enorm vernieuwend uit. Door de opstelling in verschillende hoogtes heeft het een heel speels effect. Maar door de gebruikte materialen ziet het TV meubel met staal er juist ook heel strak uit. Eigenlijk raak je gewoon niet uitgekeken! En dat is volgens ons precies de bedoeling van een TV meubel.

TV meubel met stalen poten

Het TV meubel heeft een basis van stalen poten waarbij ze worden geleverd in een zwarte kleur. Doordat de poten voorzien zijn van een poedercoat hebben ze een mooie matte finish en zijn ze goed beschermd tegen stootjes en krasjes. Door de verschillende hoogtes van de stalen poten krijgt het TV meubel met staal zijn bijzondere karakter. De gedeeltes zijn naar wens over elkaar te schuiven zodat je zelf je bergruimte en lengte van het meubel bepaald. Het blad is gemaakt van steigerhout dat is opgedikt tot een dikte van 5,5 cm. Uiteraard kun je er voor kiezen het steigerhout onbehandeld te laten voor die frisse lichte houtlook. Maar, wij zouden Design85.nl niet zijn als je ook hierin niet kon kiezen voor verschillende opties. Je kunt het steigerhout namelijk ook laten bewerken met een wax. Tegen een meerprijs voorzien wij het steigerhout van een wax in een kleur naar wens. Door de wax krijgt het steigerhout een natuurlijke kleurlaag die het hout tevens bescherming bied tegen invloeden van buitenaf. Zelfs kleine oneffenheden in het houd worden door de wax opgevuld voor een super strak resultaat.

Aankleding TV Meubel industrieel

Dit industriële TV meubel met staal is al een eyecatcher op zich. Wil je kleine spulletjes of DVD’s toch uit het zicht opbergen, dan is het heel eenvoudig om mooie manden of bakken met dit meubel te combineren en het als 1 geheel aan te kleden. Daardoor blijft het mooi rustig op en in je meubel en komt het TV meubel met staal extra goed tot zijn recht. Style het geheel af met enkele accessoires in dezelfde tinten om het geheel aan te kleden en helemaal bij je interieur te betrekken. Als dit industriële TV meubel in jouw woonkamer staat, dan zou ik ook maar meteen een Netflix abonnement afsluiten, want voorlopig kom jij niet meer van de bank af.

Back to list

Gerelateerde berichten