Blogs, Meubels

Industrieel en robuust TV meubel voor elke woonkamer

steigerbuis tv meubel naturel

Dit tv meubel met een steigerbuizen frame is zeer stevig en voor elke woonkamer geschikt. De schappen zijn van steigerhouten planken en hier is veel ruimte om er naast de televisie andere elektronica op te zetten. Voor de planken kan er gekozen worden voor verschillende beits kleuren.

Industrieel en robuust TV meubel voor elke woonkamer

Je kent het wel. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en je denkt na over het opnieuw inrichten van je woonkamer. Een van de eerste plekken in de woonkamer die dan naar voren komen is de plek waar de televisie staat. Samen voor de buis voor de laatste aflevering van je favoriete serie of op het puntje van de bank bij de ontknoping van het voetbalseizoen. De televisie staat tegenwoordig in vrijwel iedere woonkamer centraal.

Steigerbuis tv meubel met steigerhouten planken

Voor de liefhebbers van een robuust interieur is de tv meubel van de steigerbuizen gecombineerd met de steigerplanken de perfect oplossing. Kenmerkend voor het tv meubel zijn natuurlijk het steigerbuis frame en de steigerhoutenplanken die gladgeschuurd zijn.

Verschillende kleuren steigerbuis en steigerhout mogelijk

Eigentijdse Design Meubelen helpt u zo goed mogelijk om een maatwerk tv meubel te creëren. U heeft namelijk de keuze uit diverse afmetingen, een voetplaat of inslagdop, maar ook uit verschillende kleuren en beitsen. De steigerbuis tv meubel is in verschillende kleuren leverbaar: van RAL 9005, RAL 9006, RAL 9007, RAL 7016 en RAL 9010 tot wit structuur en zwart structuur.

Opbergruimte steigerhout TV meubel

Voor de meeste mensen is de opbergruimte bij een aanschaf van een tv meubel de belangrijkste keuze.  Vaak komt er naast de televisie nog meer in of op je nieuwe tv meubel te staan. Je zou kunnen denken aan een geluidsinstallatie of bijvoorbeeld een spelcomputer. Dit tv meubel heeft hiervoor alle ruimte vanwege de twee schappen waardoor alles een eigen plekje krijgt.

Back to list

Gerelateerde berichten