Blogs, Meubels

Het voorjaar van 2018

voorjaar 2018

Het leek erop dat de winter voor altijd zou duren, maar gelukkig hebben we de eerste temperaturen boven de 20 graden mogen ervaren en is het eindelijk weer lente! Je merkt het aan alles, de mensen gaan weer naar buiten, zijn vrolijk, de vogels fluiten maar door en de voorjaarsbloeiers staan overal vrolijk te bloeien. Zodra de temperatuur begin te stijgen hoor je ook de hogedrukreinigers weer over de terrastegels razen, en zie je de mensen koers zetten naar het tuincentrum. Dat is toch gewoon genieten! Wanneer het eerste begin is gemaakt om de grauwe wintertuin om te toveren tot een gezellige voorjaarstuin begint het ook voor ons weer te kriebelen.

Hoewel we natuurlijk erg veel meubelen in ons assortiment hebben voor binnenshuis, is het toch ook altijd weer fijn om bestellingen binnen te krijgen voor buitenmeubilair. Dan pas breekt bij ons ook de lente aan! Om je alvast wat inspiratie mee te geven willen we graag wat producten uit ons assortiment uit lichten. Heb je daarna toch nog vragen of heb je maatwerk nodig? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Industriële bank op je terras

Of je er nou een industriële bank of een gehele tuinset mee samenstelt of juist een extra zitje creëert in je tuin of terras. Onze industriële bank Deluxe of industriële bank Basic leent zich uitstekend voor diverse doeleinden. Gemaakt van steigerbuizen en steigerhout is het een stoere bank om te zien en is hij heerlijk om op weg te dromen in je tuin. Heb je maar een klein plekje over? Geen probleem, de bank is leverbaar in verschillende maten, van 2 tot 4 persoons en zelfs als maatwerk. Ben je niet echt een handig? Dan is deze tuinbank helemaal wat je nodig hebt, want wij zorgen dat hij geheel gemonteerd bij je bezorgd word! Kun je meteen genieten!

Steigerbuis tafel geschikt voor binnen & buiten

Vind je het ook zo fijn om lekker buiten te eten? Of om het hele binnenleven te verplaatsen naar buiten? Dan heb je ook een goede maar vooral mooie tafel nodig. De steigerbuis tafel leveren we dan ook in diverse modellen zodat er voor ieder wat wils bij zit. Het tafelblad van steigerhout kun je laten voorzien van een beits zodat je tafel ook nog extra beschermd is tegen weersinvloeden. Vind je het leuk en gezellig om met vrienden te borrelen in je tuin of op je balkon? Denk dan eens aan onze industriële bartafel met bijpassende barkrukken van steigerbuizen en steigerhout. Gegarandeerd dat jij daar hele gezellige avonden aan gaat beleven!

Moestuin met steigerbuis onderstel

Heb je altijd al een moestuin willen hebben, maar heb je niet genoeg ruimte in je eigen tuin? Wat dacht je van een oppot tafel van steigerbuizen! Daar kun je kleine planten en kruiden houden in leuke potten. Op deze manier kun je toch genieten van je moestuin maar neemt het niet zoveel ruimte in. Of wat dacht je van een vierkante meter moestuin? Met een basis van steigerbuizen heb jij een duurzame manier om toch je eigen groente en fruit te verbouwen. Neem zeker even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn helemaal klaar voor het voorjaar. Als jij dat ook bent zien we je snel in onze webshop!

Back to list

Gerelateerde berichten