Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Het ontvetten van steigerbuizen en koppelingen voor alle producten!

Het ontvetten van steigerbuizen en koppelingen voor alle producten!

Vaak krijgen wij de vraag of alle producten en daarmee dus de steigerbuizen en koppelingen ook ontvet worden. Het antwoord hier op is volmondig JA! Dit valt namelijk onder de kwaliteit van al onze producten die wij verkopen. Bij Eigentijdse Design Meubelen!

Koppelingen

 

Om de koppelingen netjes schoon en ontvet te krijgen gaan ze voordat ze richting de klant gaan in een bad van sterk ontvettende werking. Hierdoor wordt de koppelingen ontvet en helemaal schoon en klaar voor gebruik. Dit is nodig om de koppelingen de juiste robuuste uitstraling te laten hebben zoals u van ons mag verwachten.

 

Ontvetten van de Steigerbuizen

 

Wat veel mensen soms vergeten is dat alle steigerbuizen ook ontvet moeten worden. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen. Als alle steigerbuizen op de juiste afmeting zijn gezaagd, zorgen wij er altijd netjes voor dat de steigerbuizen ontvet worden. Dit doen wij door elke steigerbuis met een vochtige onvettende doek af te nemen. Hierdoor ziet de buis er netjes uit waardoor de klant meteen aan de slag kan om het product in elkaar te kunnen zetten en hierdoor geen vettige handen heeft.

 

Complete meubels van steigerbuizen en koppelingen

 

De steigerbuizen meubels met de bijbehorende koppelingen zie je steeds meer! Dat is ook logisch,want het is een hippe manier om uw interieur te restylen. Wil je een uniek en duurzaam kledingrek, een nieuwe eettafel of een mooie kapstok waardoor  iedereen bij binnenkomst kan genieten van de mooie look die de steigerbuizen geven. Met alle steigerbuizen en koppelingen die ontvet zijn is hier geen twijfel over mogelijk.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed