Blogs, Meubels

Goede voornemens

blog goedevoornemens 2018

Het nieuwe jaar is al weer een paar weekjes oud. De goede voornemens die we vorig jaar gemaakt hebben zijn we nu al aan het uitvoeren…. Oke, sommige dingen blijken na een paar dagen toch niet haalbaar te zijn, maar gelukkig veel dingen wel. Zo hebben wij zowel persoonlijk als zakelijk ook weer een aantal goede voornemens gemaakt.

Assortiment uitbreiden

Zo is ons voornemen om in 2018 het assortiment flink uit te breiden. Dat willen we op verschillende manieren gaan doen. Zowel bestaande meubelen uitvoeren in andere modellen zodat je meer keus hebt. Maar ook nieuwe materialen toevoegen zodat we andere meubelen kunnen aanbieden, maar ook meer variaties van de bestaande meubelen.

Vorig jaar zijn we daar al voorzichtig mee begonnen. We introduceerde drie nieuwe uitvoeringen van het steigerbuis kledingrek. En dat bleek een succes. En zelfs toen kwamen er nog aanvragen binnen of het kledingrek geleverd kon worden in andere uitvoeringen. En natuurlijk kan dat. Daarom gaan we dit jaar weer opnieuw nieuwe modellen toevoegen aan deze productenlijn. Ook gaan we steigerbuizen kasten toevoegen aan ons assortiment en tevens nieuwe soorten tafels. En dat is nog maar het begin. Het jaar is nog maar net begonnen, dus dat beloofd nog wat voor later dit jaar.

Wat betreft de materialen; we hebben een nieuwe bewerking toegevoegd, die je kunt kiezen bij het bewerken van bijvoorbeeld de schappen van het steigerbuis kledingrek. Een zwarte wax. Dit geeft je meubel direct een heel bijzondere en stoere uitstraling. Zeker gecombineerd met zwarte steigerbuizen geeft het echt een super gaaf effect. Ook is er vanaf heden een nieuw materiaal beschikbaar als tafelblad, melamine tafelbladen van het merk Tavolo enzo. Een geweldig materiaal om toe te passen in meubels. Daar gaan we je binnenkort meer over vertellen in een nieuw blog.

152 5260

Webshop up to date maken

Hoewel we veel aandacht besteden aan onze webshop, vinden we dat in 2018 dat nog steeds een speerpunt en dus een goed voornemen moet blijven. Er komen natuurlijk diverse nieuwe producten bij en omdat je bij ons niet kan voelen, ruiken en proeven moet de informatie zo volledig mogelijk zijn. Dus opnieuw gaan we dit jaar weer achter het toetsenbord zitten om de producten zo volledig mogelijk te omschrijven en jullie alle mogelijke informatie te geven die nodig is. En mis je uiteindelijk toch nog het antwoord op die ene brandende vraag? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zullen je vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en wellicht kunnen we die informatie ook weer toevoegen op de site. Zo kunnen we elkaar een handje helpen toch?!

Beurs meubilair

Zo zijn we er in 2017 achter gekomen dat ondernemers zeer creatief zijn wat betreft de inrichting van hun beursstand. En daar mochten wij al zeer regelmatig een aandeel in hebben. Zo hebben we verschillende soorten beursmeubilair ontworpen en geproduceerd. Veelal maatwerk en op dat gebied willen we dit jaar ook weer de nodige ontwikkeling doormaken. Er is zoveel mogelijk met steigerbuizen en dat materiaal is enorm duurzaam en makkelijk te (de)monteren waardoor het zo geschikt is gebleken als beursmeubilair. Wij zijn er afgelopen jaar aangenaam door verrast en hebben inmiddels zoveel leuke meubelen mogen maken dat dit ook een goed voornemen is geworden voor 2018.

img 8727 002

Last but not least

Misschien wel het allerbelangrijkste voornemen. Om dit jaar met enorm veel passie, plezier en liefde ons bedrijf te runnen. We hebben een prachtig jaar achter de rug en ons voornemen is om dit jaar nog veel mooier te maken. Hopelijk veel leuke en inspirerende bestellingen. We hopen dat we gezond blijven om hard te kunnen werken, met alle mensen om ons heen die ons hierin ondersteunen en helpen. En natuurlijk met jullie als geweldige klanten. Hopelijk mogen we nog veel meer nieuwe klanten begroeten en van dienst zijn. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor!

Back to list

Gerelateerde berichten