Blogs, Meubels, Over ons

Foto shoot

mtphotography meubelsdesign85 92

Als je een webshop hebt moeten je producten wel zichtbaar zijn. We kunnen er wel een leuke omschrijving bij zetten, maar wees eerlijk…. Je wilt toch zien wat je koopt. En zeker met interieur gerelateerde producten wil je toch weten hoe het eruit ziet voor je het in huis haalt? Daarom moeten we onze producten natuurlijk ook zo nu en dan op de foto laten zetten. En om het een mooi plaatje te laten worden hebben we daar wel wat hulp bij nodig. Enige tijd geleden hebben we De Vastgoedstyliste en Madelon Tijdink Photography gevraagd om onze producten te stylen en fotograferen.

Industrieel meubel

Dat heeft ook de nodige voorbereidingen nodig, want we hebben niet ieder industrieel meubel in onze werkplaats staan. Dus eerst bepalen we welke producten we gefotografeerd willen hebben. Zijn er nieuwe meubels bijgekomen in het assortiment? Die moeten natuurlijk ook op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Als we dat allemaal uitgedacht hebben moeten de meubels natuurlijk ook gemaakt worden. En omdat je bij ons elk meubel kunt mixen en matchen staan we weer volop voor keuzes…. Worden het witte steigerbuizen of zwarte? Of zullen we ze toch maar origineel laten? Het steigerhout, naturel of beitsen? En in welke kleur dan?! Het stalen onderstel, X-poten of toch de U-poten? In wit of zwart…. En je raad het al, zo gaat het nog wel even door.

Industriële meubels fotograferen

Uiteindelijk staan de industriële meubels gereed en vervolgens komen de styliste en de fotograaf. Wij vertellen wat we ongeveer willen en zij gaan aan de slag met het stylen en fotograferen van de meubels. Tussendoor helpen wij met het tillen en verplaatsen van de meubels. Als alles er dan mooi op staat is het afwachten maar. De fotograaf gaat de foto’s uitzoeken en bewerken. Al heel snel krijgen we de eerste foto’s toegestuurd. Nu kunnen we dan ook weer aan de slag met het bijwerken van onze webshop en ook op social media kom je regelmatig foto’s tegen die op deze manier gemaakt zijn.
Wij zijn er erg blij mee, want zeg nou zelf…. Het oog wil ook wat toch?

Back to list

Gerelateerde berichten