Blogs, Meubels, Over ons

Feiten en weetjes over Design85

design85 1

Wist je dat Design85.nl nu 4 jaar bestaat, waarvan we nu 1 jaar in ons huidige pand zitten.

Wist je dat we maar liefst twee keer uit ons pand gegroeid en verhuisd zijn?

Begonnen in Wehl in een pand van 30 m2. Hierbij moesten we een raam open zetten om een steigerbuis te kunnen zagen. Naar verloop van tijd zijn we verhuisd in een pand in Doetinchem, na een half jaar zijn we verhuisd naar onze huidige pand in Wehl met een oppervlakte van 130 m2. In het huidige pand hebben we (kleine) showroom waar je elke dag van harte welkom bent en natuurlijk onze werkplaats.

Wist je dat we ongeveer 45 producten in onze webshop hebben staan?

En dat we blijven uitbreiden. Regelmatig laten we ons inspireren op beurzen en door vakbladen. Daarnaast hebben klanten nieuwe ontwerpen die we uitwerken en vervolgens kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Wist je dat de kapstok van steigerbuis ons best verkochte product is en dat deze op de voet gevolgd wordt door het kledingrek van steigerbuis.

Wist je dat we drie nieuwe modellen hebben van het steigerbuizen kledingrek?

Een kledingrek met zwarte steigerbuizen en met nóg meer uitstraling en mogelijkheden. Perfect als winkelinrichting, garderobe of in de walk-in closet.

Wist je dat we ongeveer 1900 meter aan steigerbuizen op voorraad hebben?

De steigerbuizen hebben we in vier verschillende diameters (ø 26.9 / ø 33.7 / ø 42.4 / ø 48.3 mm).

Wist je dat we regelmatig leuke winacties hebben op onze facebook pagina?

We geven van alles weg, van tafels tot kledingrekken! Dus like en volg onze pagina op facebook www.facebook.com/design85 om geen winactie te missen!

Wist je dat we regelmatig meubels en beursopstellingen maken voor bedrijven?

Naast de leveringen van meubels naar particulieren, leveren we ook meubels naar bedrijven. Van tafels voor in de showroom tot complete beursopstellingen worden op maat en op het juiste moment geleverd.

Wist je dat we onze stalen onderstellen ook los leveren?

De stalen onderstellen zijn van toepassing voor tafels en salontafels die gebruikt kunnen worden voor interieur ontwerpers en groothandels. Maar natuurlijk ook voor particulieren die zelf een tafelblad willen maken of hergebruiken.

Back to list

Gerelateerde berichten