Blogs, Meubels, Over ons

Even voorstellen…

even voorstellen 1

Dat ons bedrijf niet vanzelf draaiende gehouden wordt zal geen verrassing zijn. Maar wie zijn dan die drijvende krachten achter het succes van Design85? In deze 2-delige blog willen we jullie graag voorstellen aan de eigenaren van Design85. Te beginnen bij Mark Berends. We hebben een professionele verslaggever in de arm genomen om hem het hemd van zijn lijf te vragen.
Hoe heet je?
Mijn naam is Mark Berends

Hoe oud ben je?
32 jaar

Waar woon je?
Ik woon in Doetinchem

Met wie woon je daar?
Ik woon samen en heb 2 kinderen

Heb je hobby’s?
Sporten, en ik mag graag een goede partij voetbal kijken

Wat is je lijfspreuk?
Geniet van elke dag

Wat zijn je goede eigenschappen?
Ik ben betrouwbaar en heel georganiseerd.

Hoe ben je op het idee gekomen om dit bedrijf te beginnen?
Ik wilde een geruime tijd voor mezelf beginnen. Ik wist alleen niet precies wát ik wilde verkopen. Bij mijn vorige werkgever werden veel steigerbuizen gezaagd en op een dag dacht ik; Dit kan ik ook!
Van daaruit ben ik een aantal ideeën gaan uitwerken en heb ik Kevin gevraagd of hij erin wilde stappen. Nu een aantal jaren verder had ik niet gedacht dat wel al zo groot zijn.

Wat is je favoriete product in jullie assortiment?
Het steigerbuis kledingrek Deluxe.

Hoe zie jij eigentijdsemeubelen.nl over 10 jaar?
Over 10 jaar zijn we  een online webshop wat levert aan zowel particulieren als groothandels. Dan hebben we eigen meubellijnen voor binnen en buiten. Daarnaast hebben we een showroom waarin we onze meubels presenteren.

Kun je ons tot slot nog een leuke anekdote vertellen?
In het vroege begin van Eigentijdse Design Meubelen hadden we een fotoshoot met de steigerbuis kapstok. Aan deze kapstok wilde we door middel van een kledinghanger jassen ophangen, echter hadden we een te dikke steigerbuis gebruikt. Hierdoor paste de kledinghanger niet op de kapstok.

Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar Kevin Veldkamp? Blijf onze site dan volgen en like ons op social media, er volgt binnenkort een nieuwe blog.
Wil je nog meer weten van Mark of heb je leuke vragen voor Kevin? Laat het dan weten in de reacties!

Back to list