Blogs, Meubels, Over ons

Even voorstellen… Kevin Veldkamp

design85 4

Mogen wij u voorstellen….(deel 2)

Enige tijd geleden hebben wij de ene helft van het duo achter Desig85.nl voorgesteld; Mark Berends. Maar er is natuurlijk nog iemand die we willen voorstellen, Kevin Veldkamp. Uiteraard hebben we hem ook weer een aantal pittige vragen voorgelegd om ook hem het hemd van zijn lijf te vragen.

Hoe heet je?

Kevin Veldkamp

Hoe oud ben je?

32 jaar, maar ik voel me 18….

Waar je kom je vandaan?

Ik woon in Doetinchem, geboren en getogen

Heb je een relatie?

Ja, ik woon samen met Fieke

Heb je nog tijd voor hobby’s?

Ik maak graag tijd om te gaan sporten, maar ook om te genieten van het leven en gezellig een drankje te doen met vrienden.

Waar ga je het liefst op vakantie?

Ibiza

Wat zijn je goede eigenschappen?

Ik vind dat lastig om over mezelf te zeggen, maar ik denk dat ik sociaal ben, discipline en doorzettingsvermogen heb.

Wat is je favoriete product in jullie assortiment?

Dan toch de kapstok steigerhout. Mooi door eenvoud en het is ook niet voor niets ons best verkochte product.

Jullie maken natuurlijk van alles mee, kun je ons een leuke anekdote vertellen?

Voor een grote klant in Venlo moesten we heel veel steigerbuis kledingrekken leveren. We hebben een bus gehuurd en zouden de kledingrekken zelf leveren. Eenmaal daar, druk bezig met lossen vielen de wielen onder de kledingrekken vandaan. Waarschijnlijk niet goed vast gezeten en door het transport helemaal los gegaan. Uiteindelijk konden wij en de klant er de humor wel van inzien en hebben we alles ter plekke keurig gerepareerd. Tot op de dag van vandaag hebben we het daarover wanneer we in de buurt van Venlo zijn.

En tot slot willen we graag weten; Hoe zie jij Design85.nl over 10 jaar?

Als je ziet waar we begonnen zijn en waar we nu staan, dan verwacht ik dat we over 10 jaar een ruimte van ruim 3000 m2 hebben (knipoog). Ik hoop dat we dan ook een paar mensen in dienst kunnen hebben voor productiewerk, zodat wij ons kunnen focussen op andere werkzaamheden waardoor we nog meer kunnen groeien en ontwikkelen als bedrijf.

Heb je toch nog een brandende vraag voor Kevin of Mark? Laat het ons zeker weten in de reacties, wie weet kunnen we de interviews nog eens een vervolg geven.

Back to list

Gerelateerde berichten