Blogs, Meubels

Eettafels met stalen tafelpoten

151 5151

Als je ons al even volgt dan heb je ze vast al regelmatig voorbij zien komen. De eettafels met stalen onderstellen. Een aantal jaar geleden hebben we deze stijl aan tafels opgenomen in ons assortiment en het heeft eventjes geduurd voordat deze tafels de waardering kregen die ze verdienen. Langzaam maar zeker zag je de tafels met stalen onderstellen in interieurbladen verschijnen en ook op tv zagen we ze steeds vaker voorbij komen. Dat heeft meegeholpen om deze tafels zo populair te maken als ze nu zijn. En wij denken dat het ook wel te verklaren is waarom ze zo onwijs populair geworden zijn.

Stalen tafelpoten

Staal staat er bekend om dat het sterk is. Door de eettafel met stalen tafelpoten te maken creëer je een enorm sterke eettafel. In de meeste huishoudens wordt een eettafel intensief gebruikt en niet alleen om aan te eten. Dat betekent dat het ook in veel situaties zijn kracht moet tonen. En dat gebeurd zeker met de onderstellen van staal. Daarbij past het ook in ieder interieur thuis. Want je kunt de stalen tafelpoten laten coaten in de kleur die je wenst. En combineer het met verschillende tafelbladen en zo heb je een tafel die helemaal past bij je interieur.

Industriële tafelpoten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we ook verschillende industriële tafelpoten in ons assortiment. Je kunt kiezen uit een X-model, H-model, schuine H-model en trapezium-model. Je kunt de onderstellen onbehandeld laten waardoor ze die industriële staal-look behouden. Meestal wordt er gekozen voor een poedercoating en daarbij zijn zwart en antraciet veruit de meest gekozen kleuren. Laat je daardoor zeker niet tegenhouden om eens een heel andere kleur te kiezen, want de tafelpoten zijn te poeder coaten in elke RAL-kleur.

Design eettafel

Om de design tafel helemaal af te maken dient er natuurlijk wel een tafelblad op te liggen. Hierbij heb je de keuze tussen eikenhout en steigerhout. Het hout kan in beide gevallen onbehandeld blijven, maar wij adviseren wanneer de tafel ‘gebruikt’ zal worden om het hout te (laten) behandelen met een wax of beits. Het eikenhout kun je in diverse kleuren laten beitsen. Het steigerhout ook, maar sinds kort hebben we ook een wax toegevoegd voor steigerhout. De wax geeft het steigerhout een bijzondere en stoere uitstraling.

Salontafel poten metaal

Ben je net als veel mensen ook zo weg van deze stijl eettafels, en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is er goed nieuws voor jou, want wij hebben ook salontafels met poten van metaal. In dezelfde modellen, zowel met eikenhout als steigerhout, en uiteraard met dezelfde voordelen en opties kun je je salontafel geheel naar wens samenstellen, zo  staat er niet alleen een pronkstuk in je keuken of eetkamer, maar ook in je woonkamer!

Laat je inspireren met tafels met stalen poten

Volgens ons is nu wel duidelijk waarom de tafels met stalen poten zo populair zijn. Wij zorgen dan ook dat we genoeg modellen op voorraad hebben want voor je het weet staan er weer een paar mooie bestellingen op ons te wachten, en daar houden we van. Wil je meer inspiratie opdoen? Breng dan zeker een bezoekje aan onze webshop, daar tonen we diverse modellen. Maar laat je zeker niet tegen houden om je eigen tafel te mixen en matchen. Mogelijkheden genoeg!

Back to list

Gerelateerde berichten