Blogs, Meubels

Stoer en industrieel steigerbuis bed

steigerbuis bed

We slapen ongeveer 1/3 van ons leven. Dat is best veel. Hoewel sommige van ons graag een dutje doen op de bank, brengen we de meeste slaap-tijd toch door in een bed. Een goed bed is dan ook heel belangrijk. Buiten dat je bed goed moet zijn om in te slapen, moet het natuurlijk ook mooi zijn. Toch? Het oog wil immers ook wat!

Bed van steigerbuizen

Nou zijn wij natuurlijk geen slaap- of beddenspecialist. Maar wel specialist in meubelen van steigerbuizen, waaronder een bed van steigerbuizen. Naast banken, tafels, kasten en kapstokken hebben we dus ook bedden van steigerbuis. En daar zitten heel veel voordelen aan hebben we gemerkt. Want zoals jullie van ons gewend zijn, is elk meubel op maat te maken en uit te breiden met verschillende opties. Dat geldt dus ook voor onze bedden. Of jou nou op zoek bent naar een peuterbed, een één- of tweepersoonsbed of een twijfelaar, bij ons kun je het vinden.

Steigerbuis bed

Het steigerbuis bed is gemaakt van steigerbuizen met een diameter van ø 33,7 mm. Super sterk en duurzaam en het kan tegen een stootje. Het bed is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoofd- en voeteneind met verticale spijlen van steigerbuis. Of juist met de steigerbuizen in horizontale richting. Beide geven het bed weer een heel andere uitstraling. De steigerbuizen zijn tevens te leveren in alle RAL-kleuren zodat je bed helemaal bij het interieur past.

Bed van steigerbuizen voor de kinderkamer

Een bed van steigerbuizen uitzoeken voor een peuter– of kinderkamer is soms best lastig. Want ga je voor een kleiner bed dat je later vervangt voor een 1-persoonsbed. Of laat je je ukkie gelijk in een ‘groot’ bed slapen Wij hebben de oplossing. Want een bed van steigerbuis kun je gemakkelijk aanpassen in formaat. Begin je met een peuterbed, dan bestel je gemakkelijk een upgrade voor het bed wanneer je hem wilt vergroten naar een 1-persoonsbed. Zo hoef je niet na een paar jaar een nieuw bed aan te schaffen. In ons assortiment hebben we twee stuks bedden; een bed met horizontale liggers en met verticale liggers.

Schoonmaken van steigerbuis bed

Voor mensen met een stof of huismijtallergie is het bed van steigerbuis ook een goede optie. De vormgeving is strak, simpel en stoer. Er zitten bijna geen hoekjes en gaatjes aan waar stof zich tussen gaat nestelen en het hoofd- en voeteneinde zijn ook van steigerbuis en niet gestoffeerd. Dat scheelt een heleboel stof, zeker als je je bed op wielen besteld waardoor je er ook makkelijk onder kunt schoonmaken.Zoals we al aangaven zijn wij natuurlijk geen slaap- en beddenspecialist. Dat houd ook in dat wij geen matrassen en lattenbodems leveren. Dat laten we liever over aan de échte specialisten. Daarom is het ook zo belangrijk dat we het bed van steigerbuis op maat kunnen leveren. Zo kun je uiteindelijk jouw ideale bed samenstellen met de beste matrassen.

Weetjes over steigerbuis bed

Ben je inmiddels ook al een beetje slaperig geworden? Dan hebben we nog een paar leuke weetjes over het steigerbuis bed over slapen voor je.

Wist je bijvoorbeeld dat wij Nederlanders gemiddeld het langst in bed liggen? Gemiddeld gaan we om 23:24 uur naar bed en staan we 07:18 uur weer op.

Heb je moeite met in slaap komen? Ga bewegen! Het blijkt namelijk dat er een verband is tussen bewegen en goede nachtrust. Dus loop nog maar even een rondje voor je naar bed gaat.

Lig jij voor ook nog even je social media door te nemen voor je gaat slapen? Dat kun je beter niet meer doen, tenzij je onze pagina’s bekijkt natuurlijk. Het schijnt namelijk dat dit een oorzaak kan zijn van leer- en concentratieproblemen. En kun je dan toch echt dat internet niet weerstaan voor je gaat slapen? Surf dan even langs in onze webshop om jouw nieuwe bed uit te zoeken!

Slaap lekker!

Back to list

Gerelateerde berichten