Blogs, Meubels

Een nieuwe steigerbuis kapstok voor in de hal

kapstok met plank

Een steigerbuis kapstok erg geschikt voor in de hal om kledingstukken aan op te hangen. Door de extra haken en een legplank die u kunt toevoegen aan deze kapstok, is deze kapstok een eyecatcher voor ieder!

Heeft u voor dit jaar ook al goede voornemens voor u zelf gemaakt, om bijvoorbeeld de hal op te knappen. Bij een nieuwe hal hoort natuurlijk ook een nieuwe steigerbuis kapstok.

Design Kapstok
De trend van dit moment is de steigerbuis kapstok Vintage! Een stoere, robuuste maar ook zeker een design kapstok. Heeft u een groot gezin waardoor u vele jassen en kinderjassen kwijt moet op de kapstok?! Bij Design85 kunt u zelf de maat van de kapstok bepalen, zowel in de breedte als in de diepte. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf de maat kan bepalen.

Extra mogelijkheden steigerbuis kapstok
De steigerbuis kapstok bestaat echter alleen uit steigerbuizen en de bijbehorende koppelingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze kapstok uit te breiden. De steigerbuis kapstok kan worden uitgebreid met haken, waardoor u een jas gemakkelijk kan ophangen aan de kapstok.

Heeft u accessoires die u graag op de kapstok wilt plaatsen?
Geen probleem! U kunt een extra legplank toevoegen aan de kapstok waardoor u de accessoires op de kapstok kunt plaatsen. Hierdoor is de steigerbuis kapstok niet alleen een kapstok maar ook een eyecatcher voor bij u in de gang!

Heeft u zelf een idee om een steigerbuis kapstok te gaan maken?
Ook dit is mogelijk bij Design85. Neem contact met ons op en we denken graag met u mee!

Kapstok bestellen
U kunt heel eenvoudig en snel de steigerbuis kapstok bestellen. U ontvangt de kapstok binnen 5 werkdagen, waarna u kunt gaan genieten van deze schitterende kapstok.

Back to list

Gerelateerde berichten