Blogs, Meubels

Het inrichten van een beursstand

img 8721 002

De beurs, meestal als je dat hoort denk je aan aandelen, beleggers en koersen. Gaat Design85 naar de beurs dan? Nee natuurlijk niet! Tenminste, niet naar díe beurs…. Wij willen het in deze blog eigenlijk meer hebben over vakbeurzen, of beurzen voor de consument.

Beurzen

Bijna wekelijks worden er in de vele evenementenhallen die wij in Nederland hebben wel beurzen georganiseerd. Daarvan zijn sommige beurzen heel bekend, zoals de Huishoudbeurs, de Vakantiebeurs en de 50+ beurs. Dit zijn beurzen gericht op consumenten. Maar ook in verschillende vakgebieden worden beurzen georganiseerd om onderling te netwerken en op de hoogte te blijven van de verschillende trends en nieuwtjes in de branche. Het is dan ook altijd een feestje om een beurs te bezoeken, of het nou zakelijk of recreatief is. Maar dat valt of staat natuurlijk bij de aankleding van de beurs, en dan van een beursstand in het bijzonder.

Meubilair beursstand

Welk bedrijf er ook op de beurs staat, ze staan er vaak met hetzelfde doel. Het presenteren hun product of dienst om daarmee klanten te werven. En juist die presentatie is zo belangrijk. Want zeg nou zelf, jij zoekt je nieuwe tv ook het liefst uit in een schone, lichte winkel waar alle tv’s mooi gepresenteerd zijn en aan staan. Je geeft je geld vast veel minder makkelijk uit wanneer je de tv onder een laag stof moet uitpeuteren om te zien of het is wat je zoekt. En zo werkt dat ook op een beurs. Je kunt je eerste indruk nooit overdoen, dus zorg dat je goed voor de dag komt. Daar kunnen wij dan weer bij helpen. Wij leveren verschillende soorten beursmeubilair. Van compleet maatwerk speciaal ontworpen en geproduceerd voor jouw dienst of product tot standaard meubilair.

Industriële steigerbuis bartafel

Neem nou de industriële bartafels van steigerbuis. Voor meerdere doeleinden te gebruiken. Stel je voor, je wilt je toekomstige klanten graag aanspreken om iets over je dienst of product te vertellen. Deze mensen lopen al een hele tijd over de beurs en willen best naar je luisteren maar gaan liever ergens zitten. Als jij in je stand nou zorgt voor een mooie bartafel met bijpassende barkrukken sla je 2 vliegen in 1 klap. Je toekomstige klanten kunnen even uitrusten en zijn tegelijk een en al oor voor jouw presentatie. Het is een laagdrempelige manier om met je klanten te communiceren, werkt uitnodigend en geeft uitstraling aan je stand.

img 0057 1 1

Steigerbuis tafel

Laat je je producten liever het woord doen, dan zijn onze steigerbuis tafels ook zeer geschikt. Je kunt ze namelijk in diverse hoogtes en maten bestellen zodat je een mooie opstelling kunt creëren voor je producten. Extra opties die je kunt toevoegen zijn bijvoorbeeld wielen. Zo zijn de tafels gemakkelijk te verplaatsen en kun je de opstelling eventueel gemakkelijk aanpassen. Het voordeel van steigerbuizen beursmeubelen is dat ze gemakkelijk te (de)monteren zijn. En er dan niets veranderd aan de stevigheid en kwaliteit van de meubelen. Daarnaast ziet er ook nog stoer, en modern uit.

img 20170505 104530

Maatwerk

Diverse bedrijven hebben bij ons speciale aanvragen gedaan voor specifieke meubelen om hun product te presenteren op een beurs. En uiteraard hebben wij deze meubelen in overleg met de klant ontworpen en op maat gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale rekken en displays gemaakt voor een beursstand met tassen en accessoires. Maar ook een bar van steigerbuizen en steigerhout die uit vier afzonderlijke maar gelijke delen moest bestaan. Dat kan alleen maar maatwerk zijn en dat vinden wij het leukst! Onlangs hebben we een speciaal ontwerp geleverd waarmee op een beurs al rijdend eten wordt bereid. Zo zie je maar weer, niets is te gek.

img 8764 002

Ben jij van plan om binnenkort je bedrijf te presenteren op een beurs? En wil je ook dat je niet onopgemerkt voorbij wordt gelopen? Denk dan eens aan nieuwe meubelen om je stand in te richten en je producten te presenteren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd of wij jouw ideeën ook kunnen uitwerken? Neem dan zeker contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Back to list

Gerelateerde berichten