Blogs, Meubels

Bartafel maakt het terras compleet

industriele bartafel basic 4

De bartafel van steigerhout en steigerbuis is een eyecatcher voor in de tuin. Robuust en duurzame bartafel waar u veel plezier aan beleeft. Bartafel is tevens geschikt voor de horeca gelegenheden.

Bartafel geschikt voor op het terras

Ben je van plan om een nieuwe tuinset aan te schaffen voor in de tuin?! Momenteel zijn industriële en robuuste meubels erg populair. Zoals de Industriële bartafel die heeft een robuust onderstel van steigerbuizen en is afgewerkt met een steigerhouten blad.

Door de hoge tafel kun je heerlijk genieten van de zonneschijn in de tuin, waardoor je heerlijk tot rust komt. Met deze tafel kunt u gerust vrienden of familie uitnodigen om te komen eten in de tuin!

Bartafels en barkrukken voor horeca

Het terras van uw horecagelegenheid voorzien van nieuwe tafels? De bartafels in combinatie met barkrukken zijn uitermate geschikt voor op het terras. Robuust en zeer duurzame meubels maken het terras compleet, hierdoor is het terras klaar voor het komende voorjaar en zomer.

Een ideale combinatie is natuurlijk met de steigerbuis barkruk, dit geeft een perfecte set en zal super mooi staan op elk terras. Deze hoge bartafel in combinatie met vier barkrukken maakt het zitten comfortabel.

Nieuw model bartafel

Om de bartafel nog meer stevigheid te geven, heeft Design85 ervoor gekozen om vier stuks steigerbuizen aan de onderkant van de tafel te verbinden in plaats van de bovenkant.

Wilt u het komende voorjaar ook genieten van uw terras en tuin, aarzel dan niet en bestel vandaag nog de bartafel van Design85.

Back to list

Gerelateerde berichten