Blogs, Meubels

Back to school

steigerbuis bureau leef 3

Sommigen moeten er nog niet aan denken, maar de zomervakantie loopt echt ten einde. Dus als je nog even in de vakantie sferen wilt verkeren dan raad ik je aan om deze blog niet te lezen, want wij gaan back to school! Of je nou na de vakantie weer aan het werk moet, je moet naar school, begint een nieuwe studie of je kinderen gaan weer naar school. Belangrijk is dat je thuis ook je (huis)-werk op een prettige manier kunt doen. En daarvoor is 1 ding onmisbaar….. een goed bureau!

Je kunt toch ook lezen en schrijven aan de keukentafel? Ja hoor dat kan. Maar zeg eens eerlijk, hoe goed kun jij je concentreren als je familieleden gezellig om je heen doorleven? De tv die op de achtergrond aan staat. De tafel die om je heen gedekt wordt voor het eten? Iemand jouw pen net even nodig heeft om iets op te schrijven… en ga zo nog maar even door.  Natuurlijk kun je aan de keukentafel werken, maar dat is verre van ideaal. Dus… zeggen wij…. Schaf een goed bureau aan!

Industrieel bureau

Een industrieel bureau waar je met een goede en gezonde houding aan kunt werken. Waar je ruimte hebt voor al je spulletjes én die ook nog eens mooi is. Dat is waar volgens ons een goed bureau aan moet voldoen, en natuurlijk kunnen wij dat voor je regelen. Wij hebben namelijk twee soorten bureau’s in ons assortiment, beide gemaakt van steigerbuizen gecombineerd met steigerhout.

Industrieel bureau Leef

Industrieel bureau Leef is een bureau voor de mensen die houden van strak, simpel en functioneel. Geen poespas, precies wat je nodig hebt! De steigerbuizen zijn voorzien van een zwarte poedercoat en dat geeft een unieke uitstraling aan je bureau. Het steigerhouten blad geeft net dat extra stoere accentje en dat kun je nog eens uitvergroten door het blad te laten behandelen met een wax in verschillende kleuren. Ik zou die bureaustoel maar vast aanschaffen, want als je even naar onze website surft en je bekijkt het bureau dan weten we bijna zeker dat hij heel snel een plekje heeft in jouw huis!

Industrieel bureau Gaaf

Wil je een multifunctionele werkplek en mag het allemaal net ietsje meer zijn. Dan zou je echt even een kijkje moeten nemen bij Industrieel bureau Gaaf. Dit is een enorm populair meubel waar veel mensen als een mooie plek voor hebben gevonden in hun huis. Het is eigenlijk een bureau en wandkast ineen! En het allermooiste is dat je dit meubel geheel op maat kan laten maken. Zo past hij altijd precies waar jij hem hebben wilt.

Steigerbuis bureau in kleur

Ook steigerbuis bureau kunnen we leveren in kleur, namelijk met zwarte steigerbuizen. Het blad is wederom gemaakt van steigerhout dat je onbehandeld kunt laten. Zeker bij intensief gebruikt raden wij wel altijd aan om het blad te bewerken om het te beschermen tegen beschadigingen. Wij kunnen het dan voorzien van een mooie wax in de kleur van jouw keuze. Door de steigerbuizen die naar boven lopen en aan de muur bevestigd worden komt er een mooie ruimte beschikbaar om stoere schappen te bevestigen. Hier kun je dus gelijk je werkplek sfeervol mee aankleden, of je gebruikt de ruimte om je spullen netjes binnen handbereik op te bergen.

Moet je je werkplek delen met meerdere mensen? Dan is ook dat met dit bureau geen probleem. Omdat hij in (bijna) elke gewenst formaat leverbaar is kun je hem zo groot laten maken als nodig is. Super handig én supermooi dus. Als je dan nog niet graag je huiswerk doet weten wij het ook niet meer!

Dus als we even een korte to-do list mogen maken om jou goed voorbereid aan de slag te laten gaan na de vakantie:

  • Bureau van Design85.nl aanschaffen
  •  Boeken kaften
  • Agenda kopen
  • Schooltas inpakken
  • Het geleverde bureau monteren en inrichten en een mooie foto maken en naar info@design85.nl mailen!

Wij wensen je veel plezier aan je nieuwe bureau!

Back to list

Gerelateerde berichten