Blogs, Meubels, Over ons

Afscheid of nieuw begin?

logo design85

Afscheid of nieuw begin?
Eigenlijk geen van beide….
Een tijdje geleden hebben we jullie via onze blog “Wist je dat?” laten weten dat er veranderingen komen wat betreft onze twee webshops Eigentijdsemeubelen.nl en design85.nl.
En het nu is het dan zover. Achter de schermen is er hard gewerkt om van deze twee, één geweldige webshop te maken. Dat is gelukt, en vanaf heden gaan we dan ook verder onder de naam design85.nl.

Nemen we dan afscheid van Eigentijdsemeubelen.nl?
Nee, eigenlijk niet. Voorlopig word je via deze naam nog steeds doorverwezen naar design85.nl.
Maar het zal niet meer zijn dan dat, de naam zullen we niet meer gebruiken als bedrijf.

Verdwijnt het assortiment van Eigentijdsemeubelen.nl?
Nee, natuurlijk niet! We hebben het hele assortiment ondergebracht bij design85.nl en gaan in de toekomst nog veel meer toevoegen aan dat assortiment. Je kunt nu dus bij één webshop terecht voor al je meubelen. Dat is makkelijk toch?

Design85.nl is een gezond, jong en groeiend bedrijf, dus van een nieuw begin kunnen we ook niet spreken. We bouwen verder op goede grond! Eigenlijk heeft dit voor iedereen alleen maar voordelen. Klanten kunnen op één website terecht voor ons gehele assortiment. Wij hebben nog maar één webshop te beheren en daardoor meer tijd voor de productie, leuke acties en de service naar onze klanten.

We zijn 4 jaar geleden ondernemers geworden met eigentijdsemeubelen.nl en hebben in die tijd enorm veel geleerd. Al die ervaringen nemen we mee naar nog meer succesvolle jaren met design85.nl. Vergeet design85.nl dus vooral niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Regelmatig brengen we je op de hoogte van ons assortiment, interessante ontwikkelingen en te gekke winacties. Mis je nog iets in ons assortiment? Laat het weten in de reacties en wij gaan kijken of we ons assortiment kunnen uitbreiden met jullie favorieten!

Back to list