Blogs, Meubels, Over ons

500 likes op Facebook pagina

design85 logo dik

Ooit was Design85.nl het ‘zusje van’. Het zusjes van Eigentijdse Design Meubelen. Met dat bedrijf zijn we bijna 5 jaar geleden begonnen. Na een paar jaar kwam Design85.nl erbij en uiteindelijk hebben we deze 2 webshops samengevoegd tot één sterk bedrijf. Maar als je een beetje kennis hebt van social media, en dan met name Facebook, dan begrijp je dat we ooit ook 2 Facebook pagina’s hadden. Toen we onze bedrijven samengevoegd hadden en verder gingen onder de naam Design85.nl moesten we natuurlijk ook verder met één Facebook pagina.

Facebook pagina

Doordat de facebook pagina van Eigentijdse Design Meubelen al veel langer bestond wilden we het liefst verder met die pagina. Daar hadden we inmiddels ook veel meer volgers en was het de ideale pagina om op verder te bouwen. Maar Facebook zelf dacht daar iets anders over. Het is blijkbaar niet zo eenvoudig om de naam van je bedrijfspagina te veranderen. En na wat speurwerk en aanvragen te hebben gedaan gooiden we de handdoek in de ring en hebben we er voor gekozen niets meer met de pagina van Eigentijdse Design Meubelen te doen en verder te gaan met de pagina van Design85.nl.

Met een schamele 235 pagina likes moesten we dus weer helemaal opnieuw gaan beginnen. We hebben flink ons best gedaan om leuke acties te verzinnen en goede berichten te plaatsen. En langzaam maar zeker zagen we het aantal likes oplopen. Ik kan je verzekeren….. tandenknarsend is het soms geweest hoor. Voor je gevoel gaat het allemaal veel te langzaam. Maar op een zeker moment kwam die 500 pagina likes toch in zicht…. En we hadden net een leuke actie op de planning staan. We gingen een eettafel van zwarte steigerbuizen verloten en om kans te maken op de prijs moest je natuurlijk wel onze pagina liken.  Op de laatste dag van de actie moesten we nog 11 likes om de 500 te halen….. zó spannend. Helaas……. Op 2 likes na hebben we het net niet gehaald. Natuurlijk hebben we wel iemand heel blij kunnen maken met de prijs, en dat was ook erg leuk, maar die 2 likes…….. dat zat ons toch wel dwars.

500 likes op facebook pagina

Dan nog maar een paar leuke berichten online over producten die we onlangs geleverd hadden en ineens……. Ja hoor! 26 september was het dan zo ver, 500 likes op onze Facebook pagina!!! Hoe onbelangrijk kan zoiets lijken, maar wát voelt het goed als je dat aantal dan toch bereikt. Doen we ook erg hard ons best voor en dan is dit toch een soort van beloning. Maar ook gelijk een motivatie. Om nog meer leuke acties te bedenken om onze volgers mee te verassen. Om nog meer leuke en interessant berichten te plaatsen. En natuurlijk om nu voor de 1000 likes te gaan. Want kom op, we beginnen dan wel helemaal opnieuw met deze pagina, maar niet met ons bedrijf! En iedereen moet toch weten dat Design85.nl bestaat en wat we allemaal in huis hebben?

Facebook

Inmiddels, als mosterd na de maaltijd heeft Facebook eindelijk de naam van onze andere pagina aangepast……. Beetje jammer, we zijn net zo lekker op weg! Nu hoeft het dus niet meer. Wij blijven lekker doorgaan als Design85.nl en hopen nog veel meer volgers te krijgen zodat we kunnen blijven groeien en iedereen op de hoogte blijft van onze nieuwe ontwerpen, industriële, moderne en duurzame meubels. Dat iedereen via Facebook ook de weg blijft vinden naar onze website. En oh ja…. nog veel leuke win-acties kunnen organiseren, want dat blijft stiekem toch het allerleukste, toch?
Help ons dus vooral een handje door onze berichten te liken, te delen en mensen te wijzen op onze pagina. Daar zijn we heel dankbaar voor!

Back to list

Gerelateerde berichten