Steigerbuis bed van Design85

Ben je op zoek naar een stoer maar eenvoudig bed? Dan is het steigerbuis bed van Design85 wat je zoekt! Het steigerbuis bed is eenvoudig te monteren met de meegeleverde handleiding. Design85 kan door eigen productie snel leveren.

Een steigerbuis bed geeft iedere slaapkamer een industriële en stoere aanblik. Steigerbuizen zijn dé trend op het gebied van interieur. Dat zien we terug in eet- en salontafels, kasten, in tuinmeubilair maar zeker ook in de slaapkamer. De meeste tijd van ons leven brengen we slapend door, en dat willen we natuurlijk goed doen maar zeker ook in stijl. Een steigerbuis bed is mooi, duurzaam en stoer. Wil je een steigerbuis bed dat sterk is en jaren mee kan? Dan is het steigerbuis bed van Design85 daarvoor zeer geschikt.

Steigerbuis bed materiaal

De steigerbuizen die wij voor een steigerbuis bed gebruiken hebben een diameter van ø 33,7 mm. Ontstaat er geen beschadiging op de vloer voor de buizen van het steigerbuis bed? Alle bedden worden geleverd met een inslagdop. De inslagdop zorgt voor stabiliteit en beschermt daarnaast ook de vloer tegen eventuele krassen of beschadigingen. Onder het bed kun je nog makkelijk stofzuigen, wel zo handig! De steigerbuizen zijn leverbaar in diverse kleuren zodat je het steigerbuis bed helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen.

Wat zijn de afmetingen van het steigerbuis bed?

Het steigerbuis bed is in diverse afmetingen leverbaar. Van peuterbed tot 2-persoonsbed en alles daar tussenin. Aan een lattenbodem en een matras komen geen steigerbuizen en kunnen wij dan ook niet leveren. Welk formaat je ook kiest, elk bed van steigerbuizen wordt geleverd met een voeteneind en een hoofdbord zodat het plaatje helemaal compleet is. Heb je vragen over een afmeting op maat of over andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wil je een bed dat mee groeit?

Sta je op het punt om een ‘grote jongens- of meisjeskamer’ te maken? En twijfel je of je voor een peuterbed of een 1-persoonbed moet kiezen? Dan maken wij de keus een stuk gemakkelijker. Het steigerbuis bed groeit namelijk met je kind mee. Een leven lang in een steigerbuis bed hoe duurzaam is dat! Wordt het bed na verloop van tijd toch te klein, dan kun je heel eenvoudig een upgrade bij ons bestellen om het bed te vergroten en kan het bed er weer jaren tegenaan. Het bed groeit dus gemakkelijk mee van praktisch en veilig peuterbed tot een stoere tienerkamer.

Levering bed van steigerbuis

Wat kan ik verwachten van de levering van het steigerbuis bed? Een steigerbuis bed wordt geleverd als bouwpakket en alles zit goed en veilig verpakt. Bijgesloten tref je een duidelijke montagehandleiding en een inbussleutel zodat het steigerbuis bed gemakkelijk en snel te monteren is. Heb je specifieke wensen of ideeën voor het steigerbuis bed? Neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee en kunnen (bijna) alles leveren.

Lees meer
Home » Bed » Steigerbuis bed

Toont alle 4 resultaten